Bo härligt, nytt och bekymmersfritt

I Brf Hemlängtan är det enkelt att leva det goda livet. Här kan du njuta av huslivet i ett plan, med allt vad det innebär av grillkvällar och trädgårdspyssel – i det lite mer lätthanterliga formatet. Samtidigt slipper du klassiska villabekymmer – eftersom du inte har en vildvuxen jättetomt att ta hand om, och att allt tungt underhåll på husen blir bostadsrättsföreningens ansvar.

Ett kvarter att längta hem till

Brf Hemlängtan får ett riktigt fint läge i området, och blir ett trivsamt grönt kvarter med både boulebana och inbjudande sittplatser, allt inramat av en vacker syrenhäck. Marklägenheterna, eller radhusen om man så vill, fördelas tre och tre – här finns inga långa längor – vilket också bidrar till att ge kvarteret ett trivsamt och luftigt uttryck med gott om villakänsla. Husen får fasader i trä, med en lugn och harmonisk färgsättning som matchar grannkvarteret Brf Längtan. Tillsammans med inslag av levande gröna sedumtak förstärker allt detta den naturnära känslan, utan att på något sätt försaka det moderna i tillvaron.

Rum för det goda livet

Låt dig för all del inte luras av kvadratmetersiffran, Här får du nämligen allt du behöver på 83 smart utnyttjade kvadratmetrar. Fina sällskapsytor, bra förvaringsmöjligheter, ett fullutrustat kök, badrum med tvättmaskin och torktumlare och två trivsamma sovrum med ett lugnt läge mot entrésidan av huset. Vad kan man mer önska sig?

Med utrymme för ute-njut

Ja, det skulle väl vara en uteplats då. Utelivet är ju en stor del av huslivet. Men här nöjer vi oss inte med en – utan varje lägenhet får två härliga uteplatser. En på baksidan av huset, och en på framsidan av huset. Här kan du själv välja var morgonkaffet smakar allra bäst. Och nedanför uteplatsen på baksidan väntar din egen lättskötta trädgårdstäppa. Här kan du skapa ditt eget odlarparadis om du så önskar. Tänk dig när du skördar årets första, solmogna tomater – eller plockar en näve smultron till frukosten. Är trädgårdspyssel inget för dig kan du andas ut, en mer lättskött tomt får man leta länge efter.

Hem med bra standard som standard

Såväl inredning som utrustning i ditt nya hem håller en god standard. Vad sägs till exempel om klinkergolv i entrén, badrum med kakel och klinker, kök från HTH och vitvaror från Siemens? Alla materialval är utvalda med omsorg för att hålla stilen i många år framöver, om du är ute i god tid kan du också göra olika tillval för att sätta egen prägel på ditt nya hem – kanske rent av lyxa till det med en kamin i vardagsrummet? Och vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna i tillvaron, som att alla hem får ett eget förråd och att bilen får sin egen parkeringsplats, vissa i direkt anslutning till huset.

Projekt

Kommande försäljning

Brf Hemlängtan

Färjestaden

  • Antal bostäder 15 radhus
  • Säljstart Prel. vintern 2020/ 2021
  • Inflyttning Slutet 2022
Läs mer