Allt du behöver i ett plan

Äntligen! Ett ytterst välplanerat och trivsamt hem med allt du behöver lätt tillgängligt i markplan: två sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare – men också två härliga uteplatser, en på baksidan och en på framsidan av huset. Var det någon som sa livskvalitet?

Välkommen!

Innan vi kliver in genom ytterdörren pausar vi en stund på din ena uteplats, som bara väntar på att du ska inviga den. Sedan stiger vi in i en välkomnande entré med praktiskt klinkergolv och flera garderober. Härifrån ser du rakt in i husets hjärta: den ljusa öppna planlösningen för kök och vardagsrum. Men innan vi spanar in den tar vi en titt på husets två trevliga sovrum.

Rum för ljuva drömmar

I anslutning till entrén, lite vid sidan av händelsernas centrum, ligger husets två sovrum. Det största har plats för dubbelsäng och gott om garderober. På väg mot hemmets mer sociala ytor passerar vi det fräscha badrummet med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Utanför badrummet finns också fin förvaringsyta i form av en lyxig skjutdörrsgarderob. Men nog med det praktiska, nu tar en härlig sällskapsyta vid.

Ett kök för alla tillfällen

Ditt moderna och praktiska kök från HTH är fullt utrustat med vitvaror från Siemens och redo för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns också gott om arbetsyta, och diskmaskin, för bekvämlighetens skull. Vill du laga mat med utsikt väljer du ett gavelhus, då får du också ett fint fönster över diskbänken. Och eftersom köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen behöver du aldrig känna dig ensam när du skapar dina kulinariska mästerverk.

Plats för trevliga stunder

Hemmets hjärta är en härlig sällskapsyta som ledigt rymmer ett matbord med plats för många utan att försaka soffgruppen, den får också plats. När vädret tillåter flyttar ni förmodligen ut trevligheterna på uteplatsen – den står redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva. Här är det gott att leva!

Psst! Bilderna är endast exempelbilder och detaljer kan därför komma att skilja sig från bostäderna i Brf Hemlängtan. 

Här får du

  • 2 sovrum
  • Öppna sällskapsytor
  • Två uteplatser
  • Fullutrustat kök
  • Badrum med tvättmaskin och torktumlare
  • Parkering och förråd

Projekt

Kommande försäljning

Brf Hemlängtan

Färjestaden

  • Antal bostäder 15 radhus
  • Säljstart Prel. vintern 2020/ 2021
  • Inflyttning Slutet 2022
Läs mer