Radhus 107 kvm

Längtar du efter en ljus och trevlig bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe? Lagom stort och lättstädat, med alla bekvämligheter? Då ska du titta lite extra på dessa härliga hus.

Välkommen in!

Innan vi kliver in stannar vi till på den trevliga lilla uteplatsen vid entrén. En perfekt plats när du vill njuta av morgonkaffet i lugn och ro, innan de andra i familjen vaknar till liv. Precis innanför hittar vi bekvämligheter som husets ena badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare – och en smart förvaringsyta i form av ett förråd under trappan. Sedan tar en härlig umgängesyta vid, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Ett kök för alla smaker

I det välutrustade köket kan du enkelt styra upp såväl vardagsmat som festmiddagar. Här finns allt en familj kan tänkas behöva, med fullstor kyl och frys, glaskeramikhäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och kanske viktigast av allt – rejäla arbetsytor! Här har du även en trevlig köksö, perfekt för de lite snabbare frukoststunderna och mysigt matlagningsmingel.

Gott om plats för det sociala livet

Nu har vi kommit till vardagsrummet. Här får du plats med både soffa och matbord utan problem och det finns gott om utrymme för kalas av alla slag. Från vardagsrummet når du även din stora altan med trädäck. Var det någon som sa grilla?

Utrymme för avkoppling

Vi tar trappan upp till övervåningen. Här finns det gott om plats för familjens privata liv, i två trivsamma sovrum och ett inbjudande allrum med en fin fransk balkong – det passar lika bra för familjens filmkvällar som tuffa tv-spelsturneringar. Här finns även ett badrum med WC och dusch, en rejäl klädkammare och en mysig läs- eller arbetshörna. Behöver familjen ett extra sovrum? Då kan ni välja att göra om allrummet till ett sådant som tillval. Läs mer om det i tillvalsbroschyren.

Rum för din personlighet

Kök från Vedum och vitvaror från Bosch – ja, här det bra standard som gäller, redan från början. Husets inredning är även den noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Ett praktiskt hem är ett bra hem. Därför har vi försett ditt nya boende med ett förråd som rymmer det mesta. Även bilen har såklart sin egen parkeringsplats. Och just det, fiber finns självklart indraget när du flyttar in.

Radhusets fördelar

  • 2 sovrum som standard, möjlighet till 3
  • Härliga öppna sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare
  • Dubbla uteplatser
  • Förråd