3 rok – 82 kvm för livsnjutare

Låt oss presentera en ytterst välplanerad trea med gott om bekvämligheter, som fullutrustat kök, rejäla sovrum, härliga sällskapsytor, badrum med tvättmaskin och torktumlare och gott om förvaring. Här bor du ljust, luftigt och alldeles underbart!

Känn dig som hemma!

Vi kliver in i en rymlig entré. Här hittar vi både ingången till lägenhetens fräscha badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare – och en praktisk klädkammare som sväljer det mesta. Sedan kommer vi direkt in i hemmets hjärta: den härliga öppna planlösningen mellan kök, vardagsrumsdel och matplats.

Ett kök för alla tillfällen

Det moderna och stilrena köket är fullt utrustat för matlagning till både vardag och fest, med inredning från Vedum och vitvaror från Bosch. Kyl och frys i full storlek och diskmaskin gör vardagen ännu lite enklare. Här finns också en trevlig köksö – perfekt för den som vill hålla kocken sällskap.

Rum för att umgås

I vardagsrumsdelen ryms ett rejält matbord med plats för många gäster, utan att på något sätt försaka soffmyset. Härifrån kliver du också ut på din egen uteplats eller balkong, beroende på vilken våning du väljer att bosätta dig på. Oavsett vilket blir det ett extra rum när vädret tillåter. Kanske din egen lilla trädgård? Det går att odla det mesta i krukor…

Och för avkoppling

Från vardagsrumsdelen kommer du in i lägenhetens privata del, lite vid sidan av bostadens sociala ytor. Här finns en användbar klädkammare och ingången till lägenhetens två trivsamma sovrum. Båda har garderob, och det ena är stort nog för en dubbelsäng. Sov gott!

Rum för din personlighet

Att flytta in i en alldeles nybyggd lägenhet där ingen bott förut är en speciell känsla. Både materialval och inredning är noga utvalda för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Här har alla lägenheter ett praktiskt förråd som rymmer det mesta. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Husets fördelar

  • Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
  • Fullutrustat kök
  • Badrum med tvättmaskin och torktumlare
  • Två bra sovrum
  • Egen uteplats eller balkong

360 rundvandring

Projekt

Slutsålt

Brf Klangagården

Falköping, Prästgårdsgärde

  • Kommun Falköping
  • Antal bostäder 12 lägenheter
  • Boarea 67-82 kvm
  • Inflyttning Prel. vintern 2020/2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer