2 rok – 67 kvm att leva livet på

Kan detta vara den perfekta tvåan? I alla fall är dessa härliga lägenheter ett utmärkt exempel på hur en smart planlösning gör det enkelt att leva livet. Vad sägs om öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stort sovrum, och badrum med tvättmaskin och torktumlare, till exempel?

Kliv in – och känn dig som hemma!

Välkommen in!

När vi kliver in möts vi av en rymlig hall med en rejäl klädkammare som sväljer det mesta. Här finns också ingången till det fräscha badrummet med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Rum för både vardag och fest

Vi fortsätter in i lägenhetens hjärta: den ljusa, härliga sällskapsytan som passar perfekt för dig som gillar att ha gäster. Här finns nämligen plats för både soffa och matbord. Funderar du på hur du ska möblera? Vi har samlat några riktigt bra tips för hur du inreder kvadratsmart här. Och förresten, här hittar du även utgången till din egen uteplats eller balkong, beroende på vilken våning du väljer att flytta in på. Oavsett vilket blir det ett extra rum när vädret tillåter. Här är det gott att leva.

Luftigt och funktionellt kök

Det snygga köket från Vedum ligger öppet mot vardagsrumsdelen. Här finns bra arbetsytor och all utrustning du behöver för matlagning till både vardag och fest med vitvaror från Bosch. En trevlig köksö sätter den berömda pricken över i:et, här sitter man bra när man vill hålla kocken sällskap.

Privat vrå för två

Lite avskilt, med ingång från vardagsrumsdelen, hittar du lägenhetens väl tilltagna sovrum med plats för en dubbelsäng. Här sover man gott!

Plats för din personlighet

Att flytta in i en alldeles nybyggd lägenhet där ingen bott förut är en speciell känsla. Både materialval och inredning är noga utvalda för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Här har alla lägenheter ett praktiskt förråd som rymmer det mesta. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Husets fördelar

  • Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
  • Fullutrustat kök
  • Badrum med tvättmaskin och torktumlare
  • Stort sovrum
  • Egen uteplats eller balkong

360 rundvandring

Projekt

Slutsålt

Brf Klangagården

Falköping, Prästgårdsgärde

  • Kommun Falköping
  • Antal bostäder 12 lägenheter
  • Boarea 67-82 kvm
  • Inflyttning Prel. vintern 2020/2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer