1 rok, 35 kvm – ett komplett hem i det lilla formatet

Det är inte mängden kvadratmetrar som gör det – utan hur de är disponerade. Dessa ljuvliga lägenheter är ett perfekt exempel på hur smart planlösning skapar plats för att leva livet även i en etta. Vad sägs till exempel om ett kök med diskmaskin, sovalkov och badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare? Inte illa, säger vi.

Kliv in och känn dig som hemma!

Vi stiger in i en ljus och välkomnande entré med plats för att hänga av oss ytterkläderna, garderob och städskåp. Här finns också ingången till lägenhetens fräscha badrum med dusch och WC, och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Köksvägen till härligheten

Vi fortsätter framåt och kommer direkt in i det praktiska arbetsköket med inredning från Vedum och vitvaror från Bosch. Här finns all utrustning du behöver för både vardagsmatlagning och festmiddagsfixande – inklusive diskmaskin, så att du enkelt kan ta hand om stöket efteråt. Mitt emot köket hittar du lägenhetens mysiga sovalkov, din egen privata oas i tillvaron.

Plats för att leva livet

Sedan kommer vi in i hemmets hjärta: allrummet. En fin, öppen umgängesyta med plats för både soffa och matbord, extra förvaring eller kanske en liten arbetshörna? Väljer du att flytta in på bottenvåningen har du också utgången till din alldeles egna altan här, ett extra rum att njuta av en stor del av året. Väljer du en lägenhet på någon av de övre våningarna får du istället en fin fransk balkong.

Rum för din personlighet

Materialvalen i lägenheten håller genomgående en god standard redan från början. Även inredningen är noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje lägenhet har ett eget förråd och självklart finns fiber indraget när du flyttar in. På gården finns också en fin cykelparkering under tak.

Lägenhetens fördelar

  • Fullutrustat kök
  • Badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare
  • Sovalkov
  • Altan eller fransk balkong
  • Förråd

Projekt

Kommande försäljning

Brf Kolonilotten

Örebro, CV-staden

  • Antal bostäder 16 radhus, 18 lägenheter
  • Säljstart Q1 2021
  • Inflyttning Hösten 2022
Läs mer