3 rok, 66 kvm – för det ljuva lägenhetslivet

Dessa trevliga treor passar perfekt för dig som vill ha ett riktigt fint hem med alla bekvämligheter – och egen uteplats eller balkong.

Varsågod och stig in!

Vi öppnar dörren och kliver in en välkomnande entré. Här finns plats för att hänga av sig ytterkläderna, och en praktisk klädkammare men också ingången till lägenhetens fräscha badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Sedan kliver vi rakt in i själva härligheten: den öppna planlösningen för kök och vardagsrum.

Plats för trevliga stunder

Vardagsrumsdelen flyter sömlöst samman med matplats och kök. Trots begränsat antal kvadratmetrar får du plats med matbord och soffa, och öppenheten gör att alla kan delta i konversationen, oavsett om du sitter vid middagsbordet eller i soffhörnet. Om du väljer att flytta in på bottenvåningen har du också utgång till din egen uteplats här – väljer du att flytta in på övervåningen når du istället din mysiga balkong. Båda alternativen skapar extra rum för trevligt umgänge.

Rum för avkoppling

Lägenhetens stora sovrum ligger i anslutning till vardagsrumsdelen. Här finns plats för dubbelsäng, gott om garderober – och rum för ljuva drömmar, såklart. Det mindre sovrummet har sin ingång från köket, även här finns flera garderober – bra förvaring ska aldrig underskattas.

Ett kök för alla smaker

Sist, men verkligen inte minst. Låt oss ta en titt på det moderna köket som är utrustat med allt du behöver för dina matlagningsäventyr. Inklusive diskmaskin, som ju förenklar livet betydligt. Köket är helt öppet mot matplatsen, förutom en inbjudande bardisk som passar lika bra för mellis och läxläsning som för fördrinken innan middagen.

Plats för din personlighet

Materialvalen i lägenheten håller genomgående en god standard redan från början, vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Även inredningen är noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje lägenhet har ett eget förråd och en egen parkering. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Lägenhetens fördelar

  • 2 sovrum
  • Fullutrustat kök
  • Badrum med tvättmaskin och torktumlare
  • Egen uteplats eller balkong
  • Förråd och parkering

Projekt

Kommande försäljning

Brf Kolonilotten

Örebro, CV-staden

  • Antal bostäder 16 radhus, 18 lägenheter
  • Säljstart Q1 2021
  • Inflyttning Hösten 2022
Läs mer