Hitta hem på bästa läget i Örebro

Brf Kolonilotten får ett smått oslagbart läge. Mitt emellan ett skönt, grönt koloniområde och allt spännande som kommer att hända i CV-staden. Men inte nog med det: dessutom har du hela stadens utbud på bekvämt gång- eller cykelavstånd.

Allt inom räckhåll

Att bo så centralt sätter guldkant på vilken vardag som helst. Du har all service, skolor och förskolor på promenadavstånd – en alldeles ny förskola kommer till exempel att byggas på granntomten. När vardagslogistiken blir enklare blir det också lättare att vara lite mer spontan. En bit mat, shopping, bio, konsert eller teater? Då är det bara att flanera in till stan.

Nära naturens alla upplevelser

Lika nära har du till naturreservatet Oset – ett populärt utflyktsmål för både friluftssugna och fågelskådande örebroare i alla åldrar. Här finns både picknick- och grillplatser och gott om utrymme för såväl sköna promenader som tuffa löprundor. Missa heller inte det fina caféet Naturens Hus. På vintern kan du åka längdskidor, eller varför inte långfärdsskridskor på Hjälmaren? Och hur ser det ut med sommarens svalkande bad? Inga problem, du cyklar till Alnängsbadet på ett par minuter.

Mycket att upptäcka i närområdet

Dags för hundrunda, löprunda eller söndagspromenad med familjen? Här behöver du inte ta samma rutt varje gång. Du har lika nära till den vackra stadsparken som till Osets naturreservat. Om barnen är med kanske ett lekstopp på Stora Holmen, eller ett besök i mysiga Wadköping passar fint. Eller varför inte en tur ner till småbåtshamnen? Vill du ta en längre promenad kan du till exempel hoppa på Hälsans Stig nere vid Slussbron, en promenadvänlig slinga i trevlig miljö.

Utflykter för alla smaker

Här har du också nära till utflyktsmål för alla smaker. Till exempel till kulturreservatet Karlslund, en välbevarad herrgårdsmiljö med mycket att titta på för hela familjen – inte minst barnens egen trädgård, och tekniska kvarnen som rymmer ett spännande tekniskt museum. Gustavsvik bjuder på spännande äventyr för hela familjen, både på land och i vattnet – och varför inte ta en tur bland kommunens gårdsbutiker? Ett hett tips är Berga Skafferi, med både äggbod, café och butik.

Projekt

Kommande försäljning

Brf Kolonilotten

Örebro, CV-staden

  • Antal bostäder 16 radhus, 18 lägenheter
  • Säljstart Q1 2021
  • Inflyttning Hösten 2022
Läs mer