Bekanta dig med husen i Kolonilotten

Brf Kolonilotten bjuder på välplanerade radhus i två olika storlekar: 121 respektive 126 kvm. Gemensamt för alla är att du får ett ljust och välplanerat radhus med social, öppen planlösning på nedre plan och gott om plats för familjens privata liv på ovanvåningen.

Radhus 126 kvm  

Bottenvåning  

Välkommen in i ett radhus med många fördelar. Direkt i den rymliga hallen hittar vi ett stort badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare – och gott om yta för att ta hand om tvätten. Sedan kommer vi direkt in i husets hjärta: det centralt placerade köket med den mysiga matplatsen. Här finns plats för många vid bordet, köket är fullt utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr med kvalitetsvitvaror från Siemens – och designat av köksproffsen på HTH. Det ska ju vara snyggt också, inte bara praktiskt…

Vi fortsätter vidare in i vardagsrumsdelen, en härligt social yta som passar att möbleras på flera olika sätt. Härifrån slår du också upp dubbeldörrarna ut till din ljuvliga altan som bara väntar på att du ska tända grillen. Här är det gott att leva.

Övervåning 

Vi tar trappan upp till övervåningen och hamnar i ett stort och luftigt allrum som passar perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Här finns också ett trevligt arbetsrum som också kan göras om till ytterligare ett sovrum om ni vill, husets andra badrum som är stort nog för ett badkar – och tre trivsamma sovrum. Det största sovrummet har även lite extra vardagslyx i form av en alldeles egen klädkammare, eller walk-in-closet om vi ska vara lite mer internationella. Här uppe finns helt enkelt gott om utrymme för hela familjens privata liv.

Radhus 121 kvm

Bottenvåning

Dessa härliga radhus har lite olika stil på utsidan, men samma smarta planlösning på insidan. Låt oss ta en titt! Vi kliver in i en rymlig hall där vi dels hittar husets ena badrum med WC och dusch – och dels en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Sedan tar en fantastisk sällskapsyta vid, för här är det öppen planlösning som gäller!

Det fullt utrustade köket med kvalitetsvitvaror från Siemens är något alldeles extra: här har köksdesigners på HTH fått fria händer att skapa ett riktigt drömkök. Modern färgsättning, rejäla arbetsytor och en bardisk som passar lika bra för den där första koppen morgonkaffe som för att hålla kocken sällskap i väntan på middagen. Vardagsrumsdelen har plats för både soffgrupp och ett rejält matbord. Härifrån kliver du också ut på din egen ljuvliga altan: ett extra rum när vädret tillåter.

Övervåning

En trappa upp finns gott om utrymme för familjens privata liv med tre sköna sovrum och ett inbjudande allrum som passar lika bra för mys framför tv:n som för barnens tv-spelande. Det största sovrummet har även en stor klädkammare och badrummet är stort nog för att rymma ett badkar – det är de små detaljerna som skapar stor vardagslyx!

Intresseanmälan

Anmäl intresse så kontaktar vi dig!

Projekt

Under planering

Brf Kolonilotten

Örebro, CV-staden

  • Kommun Örebro
  • Antal bostäder 16 radhus, 18 lägenheter
  • Säljstart Höst/vinter 2020
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer