Varför välja kolonilotten?

Läget, läget, läget

På ena sidan breder Alnämgarnas välskötta koloniområde ut sig, på andra sidan kan du följa den spännande utvecklingen av CV-staden från första parkett. Och mitt i detta, med lika nära till centrum som till Osets naturreservat, växer Brf Kolonilotten fram. Det här är din chans att hitta hem i ett av Örebros bästa lägen, helt klart.

Hög standard

Är du kanske lite kräsen när det kommer till ditt boende? Här har vi tänkt lite extra på dig som verkligen bryr dig om ditt hem. Därför har husen en hög standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök designade av HTH och vitvaror i rostfritt från Siemens? Klinkergolv i entrén, vitlackat ekgolv i resten av huset, kakel och klinker i badrummet och golvvärme på nedervåningen?

Och en alldeles egen karaktär

Glöm fyrkantiga radhusområden där varje hus är det andra likt. Här är husen ritade av arkitektfirman Krook & Tjäder, vilket skapar ett stilfullt och levande bostadsområde för hela familjen – oavsett hur din familj ser ut. Husen har tre olika utseenden: sadeltak varvas med pulpettak, lockläkt och stående funkispanel möter puts – och spännande tegeldetaljer blir en hyllning till det industriella arvet i området.

Välplanerat för alla smaker

Husen har två olika planlösningar, så att du kan välja vilken som passar er bäst. Titta speciellt på de olika kökslösningarna och fundera över om du föredrar en separat tvättstuga? Vi har också lagt fokus på att varje hus ska kunna utnyttja sitt läge i kvarteret på bästa sätt, därför får vissa hus till exempel en lite större gräsmatta än de andra. För småttingar med spring i benen finns också den trevliga innergården att leka loss på, här planerar vi även för en liten pulkabacke för de minsta.

Bekvämt i alla bemärkelser

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem. Men ett nyproducerat boende i bekväm bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, vare sig renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana. Och glöm det där med stressiga budgivningar: här betalar du ett fast pris. Bekvämt, eller hur?

Projekt

Under planering

Brf Kolonilotten

Örebro, CV-staden

  • Kommun Örebro
  • Antal bostäder 16 radhus, 18 lägenheter
  • Säljstart Höst/vinter 2020
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer