Parhus 120 kvm – familjernas favorit

Det finns en enkel anledning till att just den här husmodellen är en av våra mest populära: den har allt! Lika ljus och välplanerad som sitt mindre syskon, men med lite mer av allt det goda. 3-4 sovrum, två badrum, härliga sällskapsytor och dubbla uteplatser, till exempel.

Kliv in – och känn dig som hemma!

Innan vi kliver in stannar vi till en stund på husets ena uteplats. Kanske blir det här som morgonkaffet smakar allra bäst? Direkt i entrén hittar vi sedan ingången till ett trivsamt sovrum. Här trivs både gäster och familjens tonåring som vill ha ett lite mer privat krypin. Eller kanske behåller du det själv, som ditt hemmakontor? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Ytan under trappan används på ett smart sätt: med ett förråd. Och bredvid trappan finns även en praktisk klädkammare. Sedan tar en härlig yta vid, med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Ett kök som har allt

Köket är utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, glaskeramikhäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor. Vid den mysiga köksön kan man hålla kocken sällskap, eller kanske få lite hjälp med läxorna i väntan på middagen.

Utrymme för att leva livet

Den luftiga vardagsrumsdelen har gott om plats för ett rejält matbord, utan att försaka soffmyset. Härifrån kliver du direkt ut på din egen uteplats med trädäck som är beredd på alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med vännerna. Kanske sträcker sig festligheterna ända ut på gräsmattan? I anslutning till altanen hittar du också husets praktiska förråd.

Och rum för avkoppling

Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med två trevliga sovrum och en mysig läs- eller lekhörna. Övervåningen bjuder också på ett badrum med dusch och WC, en klädkammare och ett inbjudande allrum som passar perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong.

Utrymme för din personlighet

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch?

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett praktiskt förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen plats på den gemensamma parkeringen, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Kort sammanfattning av husets fördelar

 • 3 sovrum, varav ett på nedervåningen
 • Härliga öppna sällskapsytor
 • Fullutrustat kök
 • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare
 • Dubbla uteplatser
 • Förråd

360 rundvandring

Har vi fångat ditt intresse?

Gör en intresseanmälan i detta formulär så kontaktar vi dig och berättar mer!

Projekt

Slutsålt

Brf Körsbärsdalen

Älmhult, Västra Bökhult

 • Kommun Älmhult
 • Antal bostäder 26 par- och radhus
 • Boarea 107-120 m²
 • Pris från 1 695 000 kr
 • Inflyttning Radhusen: April 2020 - Parhusen: Vintern 2020
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer