Radhus 107 kvm – för dig som vill leva huslivet lite enklare

Längtar du efter en ljus och trevlig bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe? Lagom stort och lättstädat, med alla bekvämligheter? Då ska du titta lite extra på dessa härliga radhus!

Välkommen in

Direkt i entrén hittar vi bekvämligheter som husets ena badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare – och en smart förvaringsyta i form av ett förråd under trappan. Sedan tar en härlig umgängesyta vid, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Kök för både vardag och fest

Köket är välutrustat med fullstor kyl och frys, glaskeramikhäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och bra arbetsytor – allt du behöver för att fixa såväl vardagsmat som festmiddagar. Här finns också en trevlig köksö: en perfekt sittplats för den som vill hålla kocken sällskap, eller kanske få lite hjälp med matteläxan?

Gott om plats för det sociala livet

Vardagsrumsdelen rymmer både soffa och matbord, utan problem. Härifrån kliver du direkt ut på din egen uteplats med trädäck som blir ett extra rum när vädret tillåter. Altanen är redo för alla tänkbara trevligheter, från långa söndagsfrukostar med familjen till kalas för hela släkten – och alla grillkvällar såklart.

Två trivsamma sovrum

Vi tar trappan upp till övervåningen. Här finns det gott om plats för familjens privata liv i två trivsamma sovrum. Här finns också ett mysigt allrum med extra vardagslyx i form av en fin fransk balkong. Här uppe finns även ett badrum med WC och dusch, en rejäl klädkammare och en mysig läshörna som också fungerar fint som ett mindre hemmakontor.

Plats för din personlighet

Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Husets inredning är även den noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett praktiskt förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen plats på den gemensamma parkeringen, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Kort sammanfattning av husets fördelar

 • 2 sovrum, alla på övervåningen
 • Härliga öppna sällskapsytor
 • Fullutrustat kök
 • 2 badrum, det ena med tvättmaskin och torktumlare
 • Fin uteplats på baksidan av huset
 • Förråd

Ja, visst är husen fina! Gå in på projektsidan och lämna en intresseanmälan så hör vi av oss...

Absolut, vi har en boväljare där du kan klicka på den bostad du vill se status och pris - Det gör du här!

Inflytt är planerad till april 2020. 

Har vi fångat ditt intresse?

Gör en intresseanmälan i detta formulär så kontaktar vi dig och berättar mer!

Projekt

Slutsålt

Brf Körsbärsdalen

Älmhult, Västra Bökhult

 • Kommun Älmhult
 • Antal bostäder 26 par- och radhus
 • Boarea 107-120 m²
 • Pris från 1 695 000 kr
 • Inflyttning Radhusen: April 2020 - Parhusen: Vintern 2020
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer