Enplansradhus 91 kvm: bekvämt boende för livsnjutare

Äntligen! En ytterst välplanerad och trivsam bostad med allt du behöver lätt tillgängligt i markplan: två sovrum som standard, ett allrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare – men också en stor, härlig uteplats på framsidan och en lite mindre på baksidan av huset. Var det någon som sa livskvalitet?

Välkommen!

Innan vi stiger in pausar vi här på entrésidan en liten stund. Här hittar vi nämligen din stora uteplats som bara väntar på att invigas. Men mer om den senare: vi kliver in i den välkomnande entrén med ingång till det fräscha badrummet med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Runt hörnet, i passagen som leder till bostadens mer privata del, skymtar vi också en rejäl skjutdörrsgarderob – men vi kliver direkt in i händelsernas centrum: den fina öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Ett kök för alla

Det här moderna köket är snyggt, funktionellt och utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, glaskeramikhäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Köket är nästan helt öppet mot vardagsrumsdelen, förutom en trevlig bardisk som dels kan användas som extra arbetsyta och dels passar fint för den som vill hålla kocken sällskap – eller kanske få lite hjälp med matteläxan?

Gott om plats att umgås på

Vardagsrumsdelen rymmer lätt ett matbord med plats för många middagsgäster, utan att för den skull försaka plats för soffmys. Stora fönster släpper in ljuset, och skjutdörrar öppnar upp till den ljuvliga altanen som står redo för alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med grannarna. Om du vill lyxa till det lite extra kan du också välja att sätta in en mysig braskamin i vardagsrummet. 

Två trivsamma sovrum – eller tre

Hemmets mer privata utrymmen ligger lugnt och avskilt, mot baksidan av huset. Här finns två trivsamma sovrum, det största av dem med plats för dubbelsäng. Här finns också ett mysigt allrum med en altandörr ut mot din lite mindre uteplats på baksidan. Allrummet är perfekt för både filmkvällar och tv-spelande, eller bara för att njuta av en god bok i lugn och ro. Behöver ni ett extra sovrum, eller kanske ett hemmakontor? Då går det fint att göra om allrummet till ett sådant som tillval. Du kan också få ett större allrum som tillval. 

Rum för din personlighet

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Och alla praktiska detaljer på plats

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett eget förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Husets fördelar

  • 2-3 sovrum
  • Härliga öppna sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • 1 badrum med dusch
  • 1 gästtoalett
  • Tvättmaskin och torktumlare
  • 2 uteplatser