Härliga hem med det lilla extra

Brf Lyckan blir något utöver det vanliga. Radhusen tar plats mitt i ett etablerat bostadsområde och bildar ett trivsamt kvarter där varje bostad känns som sin egen, inte minst tack vare husens placering. Hemligheten ligger i att husen placeras något förskjutna från varandra, istället för i en enda lång, jämn rad.

Fasaderna färgsätts i välkomnande, jordnära toner som matchar det moderna formspråket i arkitekturen på ett utmärkt sätt. Här har alla bostäder en egen uteplats och en egen liten tomt att njuta av – vardagslyx när den är som allra bäst.

Genomtänkt planlösning och god standard

Brf Lyckan bjuder på välplanerade hem i form av enplansradhus om 91 kvm. Här får du uppleva villakänsla i bekvämast möjliga format med 2-3 sovrum, extra gästtoalett och en egen liten tomt att pyssla om. Allt är nybyggt och fräscht: du kan flytta rätt in i en modern, bekväm bostad med god utgångsstandard. Vad sägs till exempel om kök från HTH, vitvaror från Siemens, badrum med kakel och klinker, tvättmaskin och torktumlare? Små detaljer som gör stor skillnad i din vardag.

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en så tydlig bild av bostäderna som möjligt. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar.

Projekt

Försäljning pågår

Brf Lyckan

Kalmar, Djurängen

  • Antal bostäder 21 enplansradhus
  • Pris Från 2 450 000 kr
  • Inflyttning Mars 2022
Läs mer