Villa Tofsvipa 123 kvm – ett kedjehus med allt du behöver i ett plan

Längtar du efter ett hem som är lagom stort, men inte för stort? Ett bekvämt boende i ett plan, i ett eget hus med plats för både umgänge och privatliv, och gott om praktiska detaljer? Då ska du titta närmare på dessa härliga kedjehus!

Känn dig som hemma!

Här kliver vi in i en välkomnande entré. I direkt anslutning till den hittar vi husets härliga tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare – och en smart groventré. Från tvättstugan når du också ett praktiskt förråd. Här finns också husets gästtoalett med WC och handfat. Vi fortsätter vår upptäcktsfärd och ser att huset är uppdelat så att de sociala ytorna med öppen planlösning för kök och vardagsrum ligger åt ena hållet, och de mer privata ytorna åt det andra. Smart, eller hur? Låt oss börja med sällskapsytorna.

Ett kök för både vardag och fest

Det snygga köket från HTH är utrustat med allt du behöver för att laga såväl snabbmakaroner som trerättersmiddagar. Här finns fullstor kyl och frys, glaskeramikhäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Förutom en inbjudande köksö – som passar bra som extra arbetsyta, eller för att sitta ner med en snabb kopp kaffe eller kanske en drink innan middagen – är köket helt öppet mot matplats- och vardagsrumsdelen.

Fantastiskt fina sällskapsytor

Här finns både plats för ett rejält matsalsbord och för soffgruppen, utan problem. Den här öppna ytan inbjuder verkligen till social samvaro! Stora fönster släpper in ljuset, inte minst takfönstren som bidrar till att skapa härlig rymd i rummet. Här har vi också förberett med två altandörrar som öppnar upp till din blivande uteplats – eller uteplatser. För här tror vi nämligen att du vill unna dig en på framsidan av huset också – men du bestämmer själv hur dina altandrömmar ska se ut.

Tre trivsamma sovrum

Nu smiter vi över till andra sidan av huset. Här hittar vi husets privata del, med tre trivsamma sovrum. Det största av dem har plats för dubbelsäng, flera garderober och utgång till din blivande altan. Här finns också ett fräscht badrum med dusch och WC.

Plats för din personlighet

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Och alla praktiska detaljer på plats

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett rejält förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du i din egen carport, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Husets fördelar

  • 3 sovrum
  • Fullutrustat kök
  • Fina sällskapsytor
  • Badrum + gästtoalett
  • Stor tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare
  • Carport
  • Förråd

Ja, visst är husen fina! Vår mäklare i projektet vill säkert berätta ännu mer om dem för sig också. Gå in på projektsidan så hittar du kontaktuppgifter där eller lämna en intresseanmälan så hör vi av oss...

Absolut, vi har en boväljare där du kan klicka på den bostad du vill se status och pris - Det gör du här!