Grönt, skönt och havsnära

Kvarteret Havsudden får ett lugnt, barnvänligt läge i ett område med blandad bebyggelse av både villor och sommarhus, omgivet av vacker natur och bara 100 meter från havet. Husens fasader färgsätts i mjukt grått med vita snickerier, ett utmärkt val för husmodellen som dessutom passar väl in i omgivningarna.

Fint, trivsamt och praktiskt

När du flyttar in är din trädgård finplanerad, det innebär att gräsmatta, häckar och grusade ytor finns på plats. Men här finns ändå gott om utrymme för dina gröna fingrar att skapa ditt alldeles egna trädgårdsparadis. Men ett nytt boende ska inte bara vara fint och trivsamt – det ska vara praktiskt också. Därför ingår både en egen carport och ett stort förråd på 10 kvm, med plats för allt från vinterdäck till fiskegrejer.

95 kvm plus oinredd vind

I sin ursprungliga form har härliga Villa Kalmar en boyta om 95 kvm. När familjen växer går det bra att inreda övervåningen i er egen takt, då blir boytan hela 156 kvm. Husen kännetecknas av en social, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Inredning och utrustning är noga utvald för att hålla stilen i många år framöver och för att underlätta vardagspusslet, vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch?

Fritt fram för trädgårdsdrömmarna

Längtar du till vårens första utomhusfika, sommarens grillkvällar eller att inleda hösten med en mysig kräftskiva på din egen uteplats? Inga problem, här finns gott om plats att bygga en rejäl altan – eller två. Vi har lagt grunden, sedan får din skaparlust ta över och bestämma hur du vill att din uteplats ska se ut. Finns det gröna fingrar i familjen? Då är det bara att sätta igång att skapa ditt eget odlarparadis på resten av tomten. Föredrar du att mest bara vara? Inga problem, du väljer själv hur din trädgårdsdröm ska se ut.

Projekt

Slutsålt

Havsudden

Björkenäs, Pukavik

  • Kommun Karlshamn
  • Antal bostäder 5 villor
  • Boarea 95-156 m²
  • Inflyttning 2020
  • Upplåtelseform Äganderätt
Läs mer