Radhus 153 kvm – med extra utrymme för det ljuva livet

Låt oss presentera ett helt fantastiskt hus! Tre sovrum, två badrum och underbara sällskapsytor – inklusive tre uteplatser och ett härligt loft som passar fint som hemmakontor, ateljé eller myshörna. Helt enkelt ett hus med alla möjligheter att leva det ljuva livet.

Välkommen!

Direkt i entrén hittar vi ingången till ett trivsamt sovrum, perfekt för familjens tonåring som vill ha sitt eget, eller kanske för dina gäster? Vid entrén leder också trappan upp till de lite mer privata ytorna på övervåningen, men vi återkommer till dem. För nu är det dags att ta en titt på något alldeles extra: den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Utrymme för att umgås

Här flödar ljuset, hela dagen. Vardagsrumsdelen är både luftig och välkomnande med gott om plats för soffmyset. Härifrån kliver du också direkt ut på entrésidans uteplats med kvällssol som står redo för alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med grannarna.

Ett kök att trivas i

Köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen – och det är inte vilket kök som helst, utan ett fantastiskt fint sådant som är utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns också en riktig matplats, en ljus och trevlig sådan med plats för många vid bordet, perfekt för dig som gillar att ha gäster. Och sist men inte minst: utgången till husets andra altan med morgonsol. Kanske blir det här morgonkaffet smakar allra bäst?

Rum för det praktiska

Lite vid sidan av de sociala ytorna hittar vi både husets ena badrum med WC och dusch, och en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Tvättstugan når du även via en praktisk groventré, perfekt för leriga stövlar – eller tassar. Men nu vänder vi oss mot den fina, öppna trappan som leder upp till övervåningen.

Plats för avkoppling

Här uppe finns husets mer privata utrymmen med två trivsamma sovrum, det största med egen klädkammare – eller walk-in-closet om vi ska vara lite mer internationella. Övervåningen bjuder också på ett badrum med WC och dusch, och ett stort, härligt allrum som kan inredas på flera olika sätt. Perfekt för fredagsmys, filmkvällar och tv-spelande, eller helt enkelt det ni gillar att göra allra bäst.
Från allrummet når du övervåningens guldkant: den stora balkongen. Var det någon som sa livskvalitet?

Och för det lilla extra

Allrummet på övervåningen har en härlig rymd tack vare att det är öppet upp till husets tredje våning: det mysiga loftet. En perfekt plats för det lilla extra i din tillvaro, vad det nu kan tänkas vara. Ett hemmakontor, en kreativ ateljé eller kanske barnens egen domän? Valet är ditt.

Utrymme för din personlighet

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett eget förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen uppfart, varje hus har plats för två bilar – och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Andreas råd till dig som går i hustankar

Om du letar efter ett nytt boende och funderar på ett begagnat hus så ta dig verkligen en funderare. Med nytt hus får du alla garantier, allt är nytt och du får det som du vill ha det från början. Jag tycker verkligen att vi fått mycket hus för pengarna!

Projekt

Slutsålt

Havsudden

Björkenäs, Pukavik

  • Kommun Karlshamn
  • Antal bostäder 5 villor
  • Boarea 95-156 m²
  • Inflyttning 2020
  • Upplåtelseform Äganderätt
Läs mer