Varför välja Brf Ängsblomman?

Nya, fräscha bostäder med gott om bekvämligheter – i ett trivsamt kvarter, i omåttligt populära Dalby – hur låter det? Läs mer om allt som Brf Ängsblomman har att erbjuda här.

Läget, läget, läget

Tack vare sitt utmärkta läge har Dalby blivit en väldigt populär plats att bosätta sig på. Här bor du lugnt och skönt, nära naturen och med bekväm pendling till både Lund och Malmö. Något som allt fler upptäcker, och inte bara stadsbor, berättar projektutvecklare Markus Topphem.

– Dalbys placering i Skåne är något alldeles extra, med bra pendling till arbete och utbildning i de två största städerna. Och Dalby ligger dessutom lagom långt ut från Lund, det tilltalar en väldigt bred målgrupp: både de som vill lämna stan och bo lite mer lantligt, och de som istället vill flytta lite närmare stan.

Sista chansen att hitta hem här

Brf Ängsblomman blir sista etappen ut i området, så dina trevliga grannar i kvarteret Ängsladan och i Brf Sommarängen finns redan på plats. Det innebär också att det blir sista chansen att hitta hem just här. Och att överhuvudtaget hitta bostad i Dalby är inte det enklaste, förklarar Markus.

– Dalby är väldigt attraktivt. Folk trivs här, det märks, för det finns nästan inga bostäder till salu – och när någon väl kommer ut på marknaden säljs den direkt.

Ett enklare sätt att uppfylla husdrömmen

Brf Ängsblomman bjuder på välplanerade bostäder i tre olika storlekar: härliga parhus om 107 respektive 120 kvadratmeter och trevliga treor om 82 kvm. Alla bostäder får sin egen uteplats – eller balkong om du väljer en trea på övervåningen. Väljer du ett av parhusen får du också en egen lättskött tomt. Eftersom alla hus i kvarteret placeras som parhus blir villakänslan påtaglig, säger Markus.

– Här bor du med samma känsla som i en villa, men mer bekvämt. Tack vare bostadsrättsformen blir du inte ensam om allt ansvar, utan delar det med dina grannar i föreningen.

Bara att flytta in och börja leva

Husen i Brf Ängsblomman byggs i vårt smarta volymhuskoncept Start Living. Det betyder att husen byggs nästan helt färdigt i fabriken, och bara monteras ihop på byggplatsen – ett både prisvärt och kvalitetssäkert sätt att bygga. Bostäderna kännetecknas av genomtänkta planlösningar och en bra standard, med kök från Vedum och vitvaror från Bosch – inklusive egen tvättmaskin och torktumlare.
– Start Living är precis vad det heter, här är det bara att flytta in och börja leva. Ett jättebra alternativ för barnfamiljer och familjebildare, men också för lite äldre villasäljare som vill ha ett enklare boende, men ändå med egen liten trädgård att pyssla om, menar Markus.

Nytt, fräscht och tryggt

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, vare sig renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana. Och dessutom slipper du stressiga budgivningar: här betalar du ett fast pris. Är inte det bekvämt, så säg?

– Dalby kommer alltid att vara attraktivt, tack vare sitt läge. När du köper ditt nya hem av oss på OBOS köper du av en bostadsutvecklare som kan Dalby: vi har varit med länge och byggt mycket här. Vi vet vad som funkar här, och vi tror på en positiv utveckling för Dalby även i framtiden, avslutar Markus.

Markus Topphem, projektutvecklare OBOS

Bäst med jobbet

Att kunna leverera hög kvalitet för att kunna skapa nöjda kunder.