Parhus: 133 kvm

Längtar du efter ett nytt hem med gott om plats för både vardagsliv och vardagslyx för hela familjen? Med härliga sällskapsytor, upp till fyra sovrum, stor altan och alla tänkbara bekvämligheter? Då tror vi att detta kan vara huset för dig!

Kliv in – och känn dig som hemma!

Vi stiger in i en välkomnande entré försedd med en praktisk skjutdörrsgarderob som sväljer det mesta. Här finns också husets ena badrum med WC och dusch. Och ett steg längre in i härligheten hittar vi kronan på verket när det kommer till vardagslyx: en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare – och gott om plats att ta hand om tvätten. Det här huset är fullt av smarta lösningar! Under trappan hittar vi en annan, i form av ett praktiskt förråd.

Oj, vilket kök!

Det moderna köket är utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, induktionshäll, mikrovågsugn och diskmaskin. Det är supersnyggt, modernt och stilrent – och helt öppet mot vardagsrumsdelen, förutom en trevlig bardisk. Här passar det fint med ett par stolar för den som vill hålla kocken sällskap, eller kanske få lite hjälp med läxan i väntan på middagen?

Utrymme för det sociala i tillvaron

Det här huset har en fantastisk, öppen sällskapsyta där alla kan vara med och umgås. Här får du enkelt plats med ett matbord för åtta, utan att försaka soffmyset. Härifrån kliver du också direkt ut på din egen väl tilltagna uteplats med trädäck som är beredd på alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till födelsedagskalas och grillkvällar med grannarna.

Och för privatlivet

Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med tre trivsamma sovrum som standard. Här finns också ett något mindre rum som passar fint som hemmakontor, eller kanske ett gästrum? Övervåningen bjuder också på ett badrum med dusch och WC, en klädkammare och ett mysigt allrum – perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Det här extra vardagsrummet brukar bli barnfamiljernas favorit, därför har du också möjlighet att som tillval göra det större genom att ta bort ett av sovrummen.

Plats för din personlighet

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus får en egen parkeringsplats, och ett praktiskt förråd som rymmer både vinterdäck och julpynt, förrådet når du direkt från altanen. Självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Kort sammanfattning av husets fördelar

 • Upp till fyra sovrum
 • Fullutrustat kök
 • Fina umgängesytor
 • 2 badrum
 • Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare
 • Härlig altan

Ja, visst är husen fina! Gå in på projektsidan och lämna en intresseanmälan så hör vi av oss...

Absolut, vi har en boväljare där du kan klicka på den bostad du vill se status och pris - Det gör du här!

Inflytt beräknas till hösten/vintern 2021 och kommer att ske etappvis.

Har vi fångat ditt intresse?

Gör en intresseanmälan i detta formulär så kontaktar vi dig och berättar mer!

Projekt

Slutsålt

Brf Äppellunden

Tygelsjö, Tygelsjö Väster

 • Kommun Malmö
 • Antal bostäder 38 bostäder
 • Boarea 98-133 kvm
 • Pris Från 3 095 000 kr
 • Inflyttning Prel. Hösten/vintern 2021
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer