Parhus och fristående hus: 98 kvm

Längtar du efter en ljus och trevlig bostad i ett plan? Med varje kvadratmeter på rätt ställe? Lagom stor och lättstädad, med alla bekvämligheter – och möjlighet till ett extra sovrum som tillval? Då ska du titta lite extra på dessa härliga enplanshus.

Varmt välkommen!

Vi pausar lite utanför dörren innan vi kliver in. Här tänker vi oss nämligen att du kanske vill ställa ett trevligt cafébord med stolar, eller varför inte en klassisk ljugarbänk? Kanske inramat av ljuvliga stockrosor? Men låt oss kliva in, för all del. Direkt i entrén hittar vi ingången till två trivsamma sovrum, som tack vare sin placering får ett lugnt och lite avskilt läge i bostaden. Det största sovrummet har även en lyxig klädkammare, eller walk-in-closet om vi ska vara lite mer internationella.

Rum för en enklare vardag

På väg in i husets hjärta, den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, passerar vi husets stora badrum. Här finns WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare och tillräckligt med yta för ett badkar om du i framtiden skulle vilja sätta in ett sådant. På andra sidan hallen finns också en mindre toa, perfekt för gäster på besök eller när alla ska borsta tänderna samtidigt på morgonen. Sedan tar en härlig umgängesyta vid, där snedtak och takfönster gör sitt till för den ljusa, luftiga känslan.

Ett supersocialt kök

Det här är ett kök för den som inte vill vara ensam vid spisen. Snyggt, modernt och stilrent – och helt öppet mot vardagsrumsdelen, förutom en trevlig bardisk som är hög nog att dölja eventuellt diskkaos för dina middagsgäster. Här finns all utrustning på plats: fullstor kyl och frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin och rejäla arbetsytor – allt du behöver för att fixa såväl vardagsmat som festmiddagar.

Gott om plats för trevliga stunder inomhus

Ljuset och rymden gör vardagsrumsdelen i det här huset till något utöver det vanliga. Här ryms både soffa och matbord, utan problem. Om familjen behöver ett extra sovrum går det bra att dela av vardagsrummet för skapa ett sådant som tillval. Och på tal om tillval, här har vi också förberett för att du ska kunna välja till en mysig braskamin, ett perfekt sällskap under kulna höstkvällar.

Och utomhus

Från vardagsrumsdelen kliver du direkt ut på din egen, skyddade uteplats med trädäck som blir ett extra rum när vädret tillåter. Den står redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva, och alla grillkvällar såklart. Härifrån når du också husets praktiska förråd.

Utrymme för din personlighet

Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens? Husets inredning är även den noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus får en egen parkeringsplats, och ett praktiskt förråd som rymmer både vinterdäck och julpynt, förrådet når du direkt från altanen. Självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Kort sammanfattning av husets fördelar

 • Bekvämt boende i ett plan
 • 2-3 sovrum
 • Härliga öppna sällskapsytor
 • Fullutrustat kök
 • Badrum med tvättmaskin och torktumlare + gästtoalett
 • Fin, skyddad uteplats

Ja, visst är husen fina! Gå in på projektsidan och lämna en intresseanmälan så hör vi av oss...

Absolut, vi har en boväljare där du kan klicka på den bostad du vill se status och pris - Det gör du här!

Inflytt beräknas till hösten/vintern 2021 och kommer att ske etappvis.

Har vi fångat ditt intresse?

Gör en intresseanmälan i detta formulär så kontaktar vi dig och berättar mer!

Projekt

Slutsålt

Brf Äppellunden

Tygelsjö, Tygelsjö Väster

 • Kommun Malmö
 • Antal bostäder 38 bostäder
 • Boarea 98-133 kvm
 • Pris Från 3 095 000 kr
 • Inflyttning Prel. Hösten/vintern 2021
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer