Få mer frihet och fritid i Norra Åsum

När du väljer att flytta in i Brf Åsumtorp väljer du också ett bekvämt liv bara tio minuter från centrala Kristianstad – i ett modernt och lättskött hem som ger dig både tid och pengar över till sådant som du tycker är roligt.

I natursköna och barnvänliga Norra Åsum strax söder om Kristianstad växer Brf Åsumtorp fram, med 20 parhus om 107 m². Projektutvecklare Daniel Holmberg talar med värme om projektet.

Daniel Holmberg, Projektutvecklare på OBOS.

- I Brf Åsumtorp har vi tagit fram bostäder som ger de boende det bästa av två världar – mer inflytande än i en hyresrätt och mindre ansvar än i en äganderätt. Och detta kan vi dessutom erbjuda till en riktigt bra prisbild.

Hög standard i husen

Husen i Brf Åsumtorp byggs utifrån OBOS eget bostadskoncept Start Living, som är fabrikstillverkade moduler vilket ger en både kvalitetssäkrad och kostnadseffektiv produkt, som dessutom är bra för miljön då den byggs i trä.
- Vi är stolta över att vi har det här konceptet, fortsätter Daniel. Start Living håller en riktigt god utgångsstandard som vi har valt utifrån vad vi har sett att våra kunder föredrar. Sen har vi också tagit fram ett flertal tillval för kunden som vill kunna personifiera sitt boende ytterligare.

När man hör ordet bostadsrätt är det lätt att tankarna vandrar iväg till en liten lägenhet omgiven av grannar. Men i Brf Åsumtorp byggs bostadsrätterna som parhus, vilket friar upp trädgårdsyta runt huset och begränsar antalet intillboende grannar till en.
- Man har sin egen lilla uteplats och trädgård, omgiven av häckar och spaljéplank. Vi vill ge de boende känslan av det egna hemmet och det gör vi bland annat genom detaljer som dessa, säger Daniel.

Genomsikt och härligt ljusinsläpp

Invändigt karaktäriseras de 107 kvadratmeterna av ett härligt ljusinsläpp, genomsikt ända till husets baksida och öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats. Inredningen är modern med kök och badrumsinredning från Vedum. På husets övervåning ligger de mer privata ytorna med två sovrum, allrum, badrum, läshörna och klädkammare.
- Det finns också möjlighet att välja till ett sovrum på övervåningen och ett på bottenvåningen, så att man får fyra sovrum istället för två, säger Daniel. På så sätt blir det här det perfekta boendet för de allra flesta familjer.

Projekt

Slutsålt

Brf Åsumtorp

Kristianstad, Norra Åsum

  • Kommun Kristianstad
  • Antal bostäder 20 parhus
  • Boarea 107 m²
  • Inflyttning Vintern 2019
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer