Suterränghus 141 kvm – villakänsla de luxe

Låt oss presentera ett fantastiskt trevligt hus med massor av smarta lösningar. Vad sägs till exempel om egen walk-in-closet till det stora sovrummet, tvättstuga med groventré, två badrum och möjlighet till en egen bastu som tillval. Var det någon som sa vardagslyx?

Kliv in – och känn dig som hemma!

Stig på!

Vi kliver in i en välkomnande entré på husets suterrängvåning. Här finns plats för att hänga av sig ytterkläderna på och två strategiskt placerade garderober. På den här våningen hittar vi familjens mer privata utrymme, lugnt och lite avskilt från övervåningens umgängesytor.

Två trevliga sovrum, med mera

I direkt anslutning till entrén ligger två trevliga sovrum, både har gott om garderober och det största sovrummet har även en egen klädkammare – perfekt för dig som alltid drömt om en egen walk-in-closet! Här finns också husets stora badrum med WC och dusch och ett förråd som genom tillval kan bli din egen bastu, läs mer om det i tillvalsbroschyren. Ytterligare vardagslyx finns också i form av en rejäl tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare – och med en praktisk groventré. Men nu tar vi trappan upp till övervåningen.

Härliga umgängesytor

När du kommer upp för trappan möts du av ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns gott om plats för familjens sociala liv, den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar härliga umgängesytor. Vardagsrumsdelen har gott om utrymme för olika möbleringar. Faktum är att den är så stor att du kan välja att dela av den till ytterligare ett sovrum, läs mer om det i tillvalsbroschyren. Lite avskilt från de sociala ytorna ligger husets mindre badrum med WC och dusch och husets tredje, lite mindre sovrum. Helt perfekt som gästrum, eller kanske ditt hemmakontor?

Ett kök för alla smaker

Det snygga köket är utrustat med allt du behöver för både vardagsmat och festmiddagar. Här finns också plats för en trevlig matplats, och utgången till din ljuvliga altan med trädäck. I det ena huset har du även terrass uppe på carporten, den når du både från matplatsen och från vardagsrumsdelen.

Rum för din personlighet

Att flytta in i ett alldeles nybyggt hus där ingen bott förut är en speciell känsla. Både materialval och inredning är noga utvalda för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Vad sägs till exempel om golvvärme på plan ett, ekparkett, klinkergolv i entré och helkaklade badrum, kök från HTH och vitvaror från Siemens? Här finns dessutom en hel del tillvalsmöjligheter att välja mellan.

Gott om praktiska detaljer

Ett nytt hem ska inte bara vara vackert och trivsamt – här ska också finns plats för de praktiska detaljerna i tillvaron. Därför får varje hus en egen carport med elbilsladdare och plats för att parkera ytterligare en bil på uppfarten – i direkt anslutning till din egen entré, så att du inte behöver släpa matkassar över hela området. Till varje hus hör också ett eget isolerat förråd, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Husets fördelar

  • Härliga, öppna sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • 2 badrum, möjlighet till bastu som tillval
  • Separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och groventré
  • 3 sovrum som standard, möjlighet till ett fjärde som tillval
  • En fin uteplats, eller två: det ena huset har både altan med trädäck och terrass ovanpå carporten