Kedjehus och parhus 136 kvm – perfekt planlösning för familjelivet

Kan detta vara det ultimata familjehuset? Mycket möjligt. Här finns stora, fina sällskapsytor på nedervåningen och gott om plats för privatlivet en trappa upp i tre trivsamma sovrum – eller fyra. Stora, fina uteplatser sätter också extra guldkant på tillvaron.

Välkommen in!

När du kliver in i entrén möts du direkt av ett fantastiskt ljusinsläpp – du ser ända ut till husets baksida. Här hittar du ingången till husets ena badrum med WC och dusch, och till tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare där du har gott om plats för att ta hand om tvätten. Sedan tar en härlig sällskapsyta vid.

Ett kök för både vardag och fest

Köket är öppet, modernt och socialt. Här finns gott om förvaringsutrymme och all utrustning du behöver, till exempel fullstor kyl och frys, inbyggd ugn och mikrovågsugn i högskåp. Den trevliga matplatsen har plats för åtta vid bordet, perfekt för dig som gillar att ha gäster.

Rum för att umgås

Vardagsrumsdelen är ljus och luftig och går att möblera på flera olika sätt. Härifrån kliver du också ut på en härlig altan med trädäck. Den står redo för alla tänkbara trevligheter, från vårens första utefika till sensommarens kräftskivor.

Och plats för avkoppling

Vi tar trappan upp till övervåningen. Här finns gott om plats för familjens privata liv med tre sköna sovrum, en praktisk klädkammare och ett badrum med WC och dusch. Här finns också ett mysigt allrum som passar fint för både tv-spelande och filmkvällar. Från allrummet och det största sovrummet öppnar en balkongdörr upp till den härliga takterrassen ovanpå carporten – som gjord för både lugna stunder i solstolen och trevliga kalas.

Rum för din personlighet

Att flytta in i ett alldeles nybyggt hus där ingen bott förut är en speciell känsla. Både materialval och inredning är noga utvalda för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Vad sägs till exempel om golvvärme på plan ett, ekparkett, klinkergolv i entré och helkaklade badrum, kök från HTH och vitvaror från Siemens? Här finns dessutom en hel del tillvalsmöjligheter att välja mellan.

Gott om praktiska detaljer

Ett nytt hem ska inte bara vara vackert och trivsamt – här ska också finns plats för de praktiska detaljerna i tillvaron. Därför får varje hus en egen carport med elbilsladdare och plats för att parkera ytterligare en bil på uppfarten – i direkt anslutning till din egen entré, så att du inte behöver släpa matkassar över hela området. Till varje hus hör också ett eget isolerat förråd, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Husets fördelar

  • Fina, öppna sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • 2 badrum
  • Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare
  • 3 sovrum som standard, möjlighet till ett fjärde som tillval
  • 2 fina uteplatser: altan med trädäck och terrass ovanpå carporten
Youtube video preview

Följ med på visning i huset!

Dessa bostäder byggs i flera projekt, exempelvis i Björnö strax utanför Norrtälje. Här får du en känsla för hur ljusa och trevliga dessa bostäder är. Bilderna är från ett hus på 136 kvm.

Tänk på att materialvalen kan skilja sig från husen i Brf Byfjorden.