Välplanerat och trivsamt i markplan

Längtar du efter en ljus och härlig bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe? Med egen ingång, en härlig uteplats – och dessutom i markplan? Då ska du titta lite extra på dessa trevliga tvåor.

Kliv in – och känn dig som hemma!

Innan vi stiger in passar vi bara på att konstatera att ditt förråd är supersmidigt placerad invid entrén, det är de små detaljerna som gör det! Men sedan kliver vi in i en välkomnande entré med flera garderober för ytterkläder och annat. Här hittar vi också ingången till lägenhetens fräscha badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Men nog med det praktiska: nu fortsätter vi in i lägenhetens hjärta: den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Utrymme för att umgås

Vardagsrumsdelen är ljus och trevlig, tack vare fönster från två håll. Och dessutom är den enkel att möblera. Här får du utan problem plats med både soffa och matbord, vilket gör att alla kan vara med och umgås. Om vädret tillåter kanske festligheterna flyttar ut på uteplatsen? Den når du via köksdelen.

Ett kök för alla smaker

Det här moderna köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen, förutom en trevlig bardisk som dels bjuder in till att hålla kocken sällskap, men också kan användas som extra arbetsyta. För här är det lätt att trivas vid spisen: köket är utrustat med allt du behöver för att fixa såväl vardagsmat som festmiddagar, med inredning från HTH och vitvaror från Siemens. Inklusive diskmaskin, som förenklar livet betydligt.

Rum för ljuva drömmar

Lägenhetens stora, härliga sovrum har sin ingång från vardagsrumsdelen, vilket ger det en lugn och skön placering lite vid sidan av händelsernas centrum. Här finns flera garderober och gott om plats för en dubbelsäng att sova riktigt gott i.

Plats för din personlighet

Materialvalen i lägenheten håller genomgående en god standard redan från början. Även inredningen är noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje lägenhet har ett eget förråd som rymmer det mesta, en egen parkeringsplats. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Lägenhetens fördelar

  • Fin uteplats
  • Härliga öppna sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • Badrum med tvättmaskin och torktumlare
  • Förråd och parkering ingår

Projekt

Kommande försäljning

Brf Grönskan

Trelleborg, Västra Gränstorp

  • Antal bostäder 12 lägenheter, 9 radhus
  • Säljstart Vintern 2021
Läs mer