Lägenhetsliv de luxe

Den här ljuvliga etagelägenheten är perfekt för dig som vill ha ett riktigt fint hem med alla bekvämligheter, utan att för den skull bo i hus. Tre trivsamma sovrum, två badrum, härliga sällskapsytor – och både uteplats och balkong. Vad mer kan man önska sig?

Välkommen in!

En trappa upp sätter du nyckeln i ytterdörren och kliver in i en välkomnande entré, men innan vi går in passar vi på att känna in stämningen på din uteplats. För här står den redo för att invigas. Men sedan hänger vi av oss ytterkläderna och kikar in i lägenhetens ena badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bekvämt, eller hur?

Ett kök med det lilla extra

Nästa stopp på upptäcktsfärden blir det ljusa, köket. Det är helt öppet mot vardagsrumsdelen och du får lätt plats med ett matbord för sex personer. Här finns all utrustning du behöver för dina matlagningsäventyr, inklusive diskmaskin, och gott om arbetsyta. Och när du behöver handdiska kan du göra det med utsikt, tack vare trevliga fönster över diskbänken.

Utrymme för umgänge och avkoppling

Sedan tar den välkomnande vardagsrumsdelen över, helt sömlöst. För här kan alla vara med och umgås. Du kan möblera den på flera olika sätt, här finns gott om utrymme för soffmyset. Härifrån når du också lägenhetens allra största sovrum som, förutom plats för dubbelsäng och flera garderober, bjuder på extra vardagslyx i form av en mysig balkong. Kanske det perfekta föräldrasovrummet?

Två trivsamma sovrum

Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns hemmets mer privata utrymmen med två trivsamma sovrum, ett av dem med en fin fransk balkong. Självklart går det lika bra att använda något av rummen som hemmakontor om du behöver ett sådant. Övervåningen bjuder också på ett badrum med dusch och WC. Och sist, men inte minst, ett inbjudande allrum – perfekt för både filmkvällar och tv-spelande.

Rum för din personlighet

Lägenhetens inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Till varje lägenhet hör ett förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Lägenhetens fördelar

  • 3 sovrum
  • Härliga sällskapsytor
  • Uteplats, balkong och fransk balkong
  • Fullutrustat kök
  • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare

Projekt

Kommande försäljning

Brf Grönskan

Trelleborg, Västra Gränstorp

  • Antal bostäder 12 lägenheter, 9 radhus
  • Säljstart Vintern 2021
Läs mer