Härligt hem med alla bekvämligheter

Låt oss presentera ett enklare sätt att uppfylla husdrömmen. Här har du ett ytterst välplanerat radhus med fina sällskapsytor, tre sovrum, två badrum och en härlig altan. Allt i bekväm bostadsrättsform.

Varsågod, stig in!

Direkt i entrén hittar vi bekvämligheter som husets ena badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare, men också en rejäl skjutdörrsgarderob som sväljer det mesta. Ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, de praktiska detaljerna behöver också få plats. Vid entrén leder också trappan upp till de lite mer privata ytorna på övervåningen, men vi återkommer till dem. För nu är det dags att ta en titt på något alldeles extra: den ljusa, öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Ett kök att trivas i

Här bjuds vi på ett fantastiskt fint kök utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr – och för trivsamma måltider, såklart. Köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen, perfekt för dig som gillar att ha gäster: här kan alla vara med och umgås.

Plats för trevliga stunder

Den ljusa, luftiga vardagsrumsdelen bjuder på gott om plats för soffmyset, hur du vill möblera väljer du själv. Härifrån kliver du också direkt ut på din egen uteplats som står redo för alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med vännerna.

Och för att koppla av

Nu är det dags. Vi tar trappan upp till övervåningen. och hamnar i en trevlig hall, som övergår i en trivsam läshörna som också passar fint som hemmakontor eller helt enkelt en plats för den som vill kolla på Netflix i fred. Runt detta nav finns tre trivsamma sovrum, ett av dem stort nog för en dubbelsäng. Övervåningen bjuder också på ett badrum med WC och dusch.

Utrymme för din personlighet

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Till varje hus hör ett förråd som rymmer det mesta. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Radhusets fördelar

  • 3 trivsamma sovrum
  • Fina sällskapsytor
  • Härlig altan
  • Fullutrustat kök
  • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare

Projekt

Kommande försäljning

Brf Grönskan

Trelleborg, Västra Gränstorp

  • Antal bostäder 12 lägenheter, 9 radhus
  • Säljstart Vintern 2021
Läs mer