5 rok 100 kvm – lägenhetsliv de luxe

Den här ljuvliga etagelägenheten är perfekt för dig som vill ha ett riktigt fint hem med alla bekvämligheter, utan att för den skull bo i hus. Tre trivsamma sovrum, två badrum, härliga sällskapsytor – inklusive en fantastisk terrass – vad kan man mer begära?

Välkommen in!

En trappa upp sätter du nyckeln i ytterdörren och kliver in i en välkomnande entré. Vi hänger av oss, och kliver direkt in i händelsernas centrum: en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en fantastisk sällskapsyta.

Utrymme för att leva livet

Den välkomnande vardagsrumsdelen går att möblera på flera olika sätt. Härifrån kliver du också direkt ut på din egen terrass med trädäck. Den är beredd på alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med vännerna.

Ett kök med det lilla extra

Det moderna köket är, som sagt, öppet mot vardagsrumsdelen och du får lätt plats med ett matbord för sex personer. Här finns all utrustning du behöver för dina matlagningsäventyr, inklusive diskmaskin, och gott om arbetsyta. Och när du behöver handdiska kan du göra det med utsikt, tack vare ett trevligt fönster över diskbänken. Mitt emot trappan upp till övervåningen hittar vi lägenhetens ena badrum med WC, dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Tre trivsamma sovrum

Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns hemmets mer privata utrymmen med tre trivsamma sovrum – det största med plats för dubbelsäng. Självklart går det lika bra att använda något av rummen som hemmakontor eller gästrum om du föredrar det. Övervåningen bjuder också på ett badrum med dusch och WC. Och sist, men inte minst, ett inbjudande allrum – perfekt för både filmkvällar och tv-spelande.

Rum för din personlighet

Lägenhetens inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje lägenhet har ett rejält förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats – och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en så tydlig bild av bostäderna som möjligt. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar.

Lägenhetens fördelar

 • 3 sovrum
 • Härliga sällskapsytor
 • Fullutrustat kök
 • 2 badrum, ett med kombinerad tvättmaskin och torktumlare
 • En terrass i toppklass

Projekt

Försäljning pågår

Brf Gulsparven

Stångby, Stångby Väster

 • Kommun Lund
 • Antal bostäder 27 radhus, 12 lägenheter
 • Pris Från 1.850.000 kr
 • Säljstart Säljstart etapp III: 27 nov
 • Inflyttning Etapp I: Prel. Höst 2022
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer