Grönt och skönt boende för stora och små

Brf Gulsparven får en välkomnande, levande känsla med en alldeles egen stil. Husens grupperas kring två gröna, sköna innergårdar vilket ger utrymme för trivsamma mötesplatser – för både stora och små. Från lekplats för de minsta till inbjudande sittplatser som passar perfekt för en spontanfika med grannen.

Med en stor dos personlighet

Hela kvarteret får ett luftigt intryck. Husens variation i form och färg med putsade fasader, olika takvinklar och spännande fönstersättningar skapar ett personligt område som det är enkelt att känna sig hemma i. Allt inramat av grönska, och utanför kvarteret breder de öppna fälten ut sig. Var det någon som sa livskvalitet?

Och inspiration från trädgårdsstaden

I Brf Gulsparven bor du både bekvämt och modernt. Men den sköna, gröna känslan i kvarteret bygger på långa traditioner. Trädgårdsstaden som stadsplaneringsideal fick sitt genombrott i England i början av 1900-talet. Tanken var att skapa gröna, småskaliga områden som förenar det bästa från staden och landsbygden. Luftig bebyggelse, låga hus, traditionella gator, torg och platser – och förstås, gott om utrymme för grönska. Ett ideal som känns supermodernt än idag – och passar väl in i dagens hållbara stadsbyggande.

Hem för vardagsliv och vardagslyx

Två rum och kök i markplan med uteplats? En fantastisk femma i etage med stor balkong – eller kanske ett radhus med härlig altan? Här finns plats för att leva livet, oavsett hur din familj ser ut. Från 50 till 126 smart utnyttjade kvadratmetrar – oavsett vilket du väljer får du ett välbyggt och välutrustat hem i bekväm bostadsrättsform. Här är det gott att leva, helt enkelt!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Gulsparven

Stångby, Stångby Väster

  • Antal bostäder 27 radhus, 12 lägenheter
  • Pris Från 1.850.000 kr
  • Säljstart Säljstart etapp III: 27 nov
  • Inflyttning Etapp I: Prel. Höst 2022
Läs mer