Välkommen till Sörmarken

Det är inte svårt att förstå att Sörmarken är ett populärt område. Här bor du grönt och skönt med både villor, radhus och bostadsrätter som grannar. In till centrala Borås tar du dig på 10 minuter, och jobbar du på annan ort kommer du att uppskatta hur snabbt du kommer ut på Rv 40.

Kommunikationer

I Sörmarken har du nära till det mesta. Bussen in till centrum går strax utanför din ytterdörr, och om du jobbar på sjukhuset är detta helt rätt ända av stan – det ligger bara en kort cykeltur eller bussresa bort. Sörmarken har också utmärkt anslutning ut på riksväg 40, perfekt för dig som jobbar i Göteborg eller åt Jönköpingshållet.

Nytta och nöjen

Här har du nära till all service du behöver i din vardag. I närområdet finns gott om bra skolor och förskolor. Populära Kransmossens friluftsområde med fotbollsplaner, motionsspår, utegym och mycket mer ligger bara en kort cykeltur bort. I närheten finns flera olika matbutiker att välja mellan, liksom en hel del familjevänliga restauranger. Och vill du ha ett ännu större restaurangutbud eller kanske shoppa loss ordentligt? Då är det bara att hoppa på bussen in till Borås centrum.

Projekt

Under planering

Brf Klippingen 2

Borås, Sörmarken

  • Kommun Borås
  • Antal bostäder 4 parhus, 8 radhus
  • Boarea 107 m²
  • Säljstart Sommaren 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer