Lätt att trivas för både stora och små

Brf Mustmästaren blir en naturlig fortsättning på grannkvarteret Brf Pomologen, med samma välkomnande ljusa färgsättning på husen och samma populära husmodeller – fast här finns även den snäppet större storleken 137 kvm med.

Husen ligger grupperade i två gröna, sköna kvarter med varsin innergård, och det är här som livet händer. Här får varje hushåll en egen odlingsyta att disponera, här finns en samlingslokal med kök för trivsamma sammankomster, lekplats för de små – och ett utegym för alla som vill röra på sig. Allt som allt: ett härligt, socialt kvarter som det är härligt att komma hem till efter en lång arbetsdag.

Youtube video preview

Så här blir bostäderna och området i Brf Mustmästaren

Hur stort vill ni bo?

107, 120 eller 137 välplanerade kvadratmetrar? Valet är ditt! Gemensamt för alla husen är att nedervåningen bjuder på öppna, sociala ytor medan övervåningen lämnar plats till familjens privata liv. De två större husen har också varsitt sovrum på nedervåningen, vilket passar fint som tonårsrum, gästrum eller hemmakontor. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla stilen i många år framöver. Alla bostäder får fina uteplatser, eget förråd och egen parkeringsplats – vissa på gemensam parkeringsyta, andra direkt utanför bostaden.