Radhus 107 kvm – mycket huskänsla i ett smidigt format

Längtar du efter en ljus och trevlig bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe? Lagom stort och lättstädat, med alla bekvämligheter? Då ska du titta lite extra på dessa härliga hus!

Välkommen in

Innan vi kliver in pausar vi en stund på förstubron, för här har du nämligen två trappsteg upp till en sådan, vilket ger en extra ombonad känsla. 

Direkt i entrén hittar vi sedan bekvämligheter som husets ena badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare – och en smart förvaringsyta i form av ett förråd under trappan. Sedan tar en härlig umgängesyta vid, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Kök för både vardag och fest

Köket är välutrustat med fullstor kyl och frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och bra arbetsytor – med andra ord: allt du behöver för att fixa såväl vardagsmat som festmiddagar. Här finns också en trevlig köksö, en perfekt sittplats för den som vill hålla kocken sällskap.

Gott om plats för det sociala livet

Vardagsrumsdelen rymmer både soffa och matbord, utan problem. Härifrån kliver du direkt ut på din egen uteplats med trädäck som blir ett extra rum när vädret tillåter. Altanen är redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva, och alla grillkvällar såklart. Och direkt utanför altanen tar den trevliga, gröna innergården vid.

Två trevliga sovrum

Vi tar trappan upp till övervåningen. Här finns plats för familjens privata liv i två trivsamma sovrum och ett mysigt allrum som passar fint för såväl tv-spelande som filmkvällar och dessutom har en fin balkong. Här uppe finns även ett badrum med WC och dusch, en rejäl klädkammare och en mysig läshörna som också fungerar fint som ett mindre hemmakontor.

Plats för din personlighet

Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök och badrumsinredning från Vedum och vitvaror från Bosch? Husets inredning är även den noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett bra förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen plats på den gemensamma parkeringsytan i området, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Radhus: 107 kvm

• 2 sovrum på övervåningen
• Härliga öppna sällskapsytor
• Fullutrustat kök
• 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare
• Fin uteplats mot innergården

Youtube video preview

Följ med in i ett av våra visningshus

Husen vi bygger i Mustmästaren återfinns i flera OBOS-projekt, exempelvis på Björnö strax utanför Norrtälje. Följ med på en filmad visning i ett hus om 120 kvm och få en känsla för hur ljusa och trevliga dessa bostäder är. 

Observera att materialvalen i Brf Mustmästaren kan skilja sig åt från huset i denna film.

Projekt

Försäljning pågår

Brf Mustmästaren

Trollhättan, Hälltorp

  • Kommun Trollhättan
  • Antal bostäder 23 radhus
  • Boarea 107-137 m²
  • Pris Från 2 575 000 kr
  • Inflyttning November 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer