Radhus 137 kvm – för dig som vill ha gott om plats att leva livet på

Vill familjen ha extra gott om utrymme? Då är detta huset för er! Lika ljust, trevligt och välplanerat som sina mindre syskon – men med ännu mer yta att leva livet på.

Välkommen!

Huset välkomnar oss med en trevlig, skyddad entré som ger en lite mer privat känsla. När vi sedan öppnar dörren hittar vi ett trivsamt sovrum – perfekt som gästrum eller ett eget krypin för familjens tonåring – om du inte behåller det själv som ditt hemmakontor?

Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bredvid trappan upp till övervåningen finns en rejäl garderob, och under trappan gömmer sig ett praktiskt förråd. I det här huset är även förvaringsytorna väl tilltagna. Sedan stiger vi in i husets hjärta: den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Fint och funktionellt kök

Här är köket utrustat med allt du behöver för dina matlagningsbestyr. Fullstor kyl och frys, ugn, induktionshäll, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor. Den inbjudande köksön passar lika bra för morgonkaffet som för en mysig pratstund i väntan på middagen.

Rum för att umgås

I den ljusa och luftiga vardagsrumsdelen får du enkelt plats med både matbord och soffa. Perfekt för både vardag och fest! Och när vädret tillåter sträcker sig umgänget gärna ut på altanen – den står redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva. Här ligger altanen lite mer privat, inte mot innergården som i de mindre husen. Det privata intrycket förstärks också av att de här husen ligger lite högre med en slänt strax nedanför altanen.

Tre sköna sovrum

Nu tar vi trappan upp till familjens privata oas. Här kan alla hitta sin egen vrå i tre sköna sovrum och ett mysigt allrum, som passar lika bra för familjens filmkvällar som för kidsens kompishäng. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong, som bidrar med lite extra vardagslyx i tillvaron. Här finns också två praktiska klädkammare samt ett badrum med WC och dusch.

Plats för din personlighet

Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök och badrumsinredning från Vedum och vitvaror från Bosch? Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för din egen stil.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett bra förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats, vissa får sin plats på gemensam parkeringsyta i anslutning till husen, några hus får sin alldeles utanför dörren. Självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Radhus 137 kvm

• 4 sovrum, varav ett på nedervåningen
• Härliga öppna sällskapsytor
• Fullutrustat kök
• 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare
• Fin uteplats med lite mer privat läge

Projekt

Försäljning pågår

Brf Mustmästaren

Trollhättan, Hälltorp

  • Antal bostäder 23 radhus
  • Pris Från 2 575 000 kr
  • Inflyttning November 2021
Läs mer