2 rum och kök

Det är inte mängden kvadratmetrar som gör det – utan hur de är disponerade. Dessa ljuvliga lägenheter är inget mindre än ett eget radhus i miniformat, ett perfekt exempel på hur en smart planlösning skapar plats för att leva livet. Dubbla uteplatser, fullutrustat kök och badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare gör också sitt till för trivseln!

Varmt välkommen in!

Innan vi öppnar dörren till denna härliga tvåa pausar vi en stund vid entrén och beundrar din ena uteplats. Kanske blir det här du njuter av morgonkaffet och ser kvarteret vakna till liv? Sedan kliver vi in i en rymlig entré, med praktiskt klinkergolv och en rejäl skjutdörrsgarderob för ytterkläderna.

Ett kök för vardagsmat och festmiddagar

Det här härliga köket med all utrustning du behöver för dina matlagningsäventyr: kombinerad kyl och frys, ugn, induktionshäll, mikrovågsugn och diskmaskin. Här finns också en mysig matplats för fyra, med fönster ut mot entrésidan. Mellan köket och vardagsrummet hittar vi både en praktisk klädkammare och det fräscha badrummet med WC, dusch och kombinerad tvättmaskin med torktumlare.

Plats för trevliga stunder

I vardagsrummet finns gott om plats för soffmyset. Härifrån kliver du också ut på din stora altan, som står redo för alla tänkbara trevligheter. Den blir ett extra rum när vädret tillåter. 

Och rum för vila

När kalaset är slut är det skönt att dra sig tillbaka till ditt lugna, sköna sovrum som du når från vardagsrummet. Här finns plats för en dubbelsäng – utan att försaka garderob. En privat oas i tillvaron, helt enkelt.

Utrymme för din personlighet

Här håller materialvalen genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens? Även inredningen är noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Till varje lägenhet hör ett eget förråd, en egen parkeringsplats – och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Lägenhetens fördelar

  • Fullutrustat kök
  • Dubbla uteplatser
  • Badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare
  • Sovrum med plats för dubbelsäng
  • Parkering och förråd

Projekt

Försäljning pågår

Brf Nabbensberg

Vänersborg, Nabbensberg

  • Antal bostäder 24 radhus
  • Pris Från 1.790.000 kr
  • Inflyttning Sent höst 2022
Läs mer