3 rum och kök

Här bor du som i ett radhus i miniformat – närmare bestämt i en toppentrea på 83 smarta kvadratmetrar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två uteplatser, fullutrustat kök, liksom badrum med tvättmaskin och torktumlare – det är bara några av fördelarna!

Stig på, för all del!

Innan vi kliver in passar vi på att inspektera din ena uteplats som bara väntar på att du ska inviga den. Kanske blir det här du kommer att njuta av morgonkaffet framöver? Men nu är det dags att upptäcka en lägenhet som är genomtänkt in i minsta detalj. Det märks direkt i den välkomnande entrén, med praktiskt klinkergolv och flera garderober. Ljuset från trädgårdssidan möter oss direkt i dörren och vi fortsätter in mot hemmets hjärta, men först, ett snabbt stopp på vägen.

Plats för privatlivet

Här har nämligen familjens privata utrymmen fått en separat del i lägenheten. Direkt vid entrén finns två lugna, sköna sovrum, det ena stort nog för både dubbelsäng och en hel garderobsvägg. Vi passar också på att kika in i det fräscha badrummet med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare, innan en härlig sällskapsyta tar vid.

Ett kök för alla

Det moderna köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen. Här finns all utrustning du behöver: kyl och frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin – och bra arbetsytor. Väljer du ett hus på gaveln kan du dessutom diska med utsikt, tack vare ett fint fönster över diskbänken.

Rum för vardagsliv och fredagsmys

Vardagsrumsdelen har plats för både soffa och matbord, utan problem. Från vardagsrumsdelen kliver du också ut på din egen altan som står redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva.

Plats för din personlighet

Här håller materialvalen genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens? Även inredningen är noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Till varje lägenhet hör ett eget förråd, en egen parkeringsplats – och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Lägenhetens fördelar

  • Fullutrustat kök
  • Härliga sällskapsytor
  • Dubbla uteplatser
  • Badrum med tvättmaskin och torktumlare
  • Parkering och förråd

Projekt

Försäljning pågår

Brf Nabbensberg

Vänersborg, Nabbensberg

  • Antal bostäder 24 radhus
  • Pris Från 1.790.000 kr
  • Inflyttning Sent höst 2022
Läs mer