Hem, ljuva hem mitt i villaidyllen

Mitt i ett fint villaområde med mestadels ny bebyggelse gör Brf Nabbensberg entré. Och det här blir allt annat än ett klassiskt radhuskvarter.

Här möts vi inte av oändliga rader av likadana hus. Istället välkomnas vi till ett lummigt och trivsamt kvarter med en småskalig känsla, ett kvarter där varje bostad känns som sin egen. Lite som en egen småstad – i gröna, sköna omgivningar.

Trivsamt kvarter för alla åldrar

Att bostäderna grupperas i lagom korta längor gör sitt till för helhetsintrycket. Det gör även de små stigarna som leder fram till ditt nya hem. Mitt i området planerar vi för en trevlig gemensam yta med plats för både lek och avkoppling, varför inte en mysig grannfika? Här ska finnas möjligheter till ute-njut för alla åldrar. Oavsett vilken bostad du väljer får du också gott om privata möjligheter att njuta av utelivet – alla får en egen lättskött trädgårdstäppa och fina uteplatser i soligt läge.

Klassiskt möter modernt

Husen får en gestaltning som blir en skön mix av modernt och klassiskt, en kombination som håller stilen över tid. Deras färgsättning passar väl ihop med befintlig bebyggelse och ger en behaglig välkommande ton till området. Att husen byggs i trä ska synas, även på utsidan, därför pryds fasaderna av stående träpanel – ett bra val både för utseendet och för miljön.

Plats för att leva livet

Väljer du fyra eller fem rum och kök, en trivsam tvåa alternativt en enastående trea? Med bostäder i flera olika storlekar blir det enkelt att hitta just ditt drömhem. Att tvåorna och treorna ligger i markplan gör att de påminner mer om ett eget radhus i miniformat än en lägenhet. Och tvåplanshusens 107 eller 120 välplanerade kvadratmetrar bjuder i sin tur på gott om plats även för växande familjer. Här finns med andra ord alla möjligheter att leva det goda livet – oavsett hur ditt liv ser ut.

Utrustat för vardagsliv och vardagslyx

Gemensamt för alla bostäderna är att de både har fina sällskapsytor och gott om plats för privatlivet. Stora fönster släpper in ljuset och både inredning och utrustning har valts med omsorg. Naturligtvis har vi också tänkt på de praktiska detaljerna, som att varje hus får ett eget förråd och egen parkeringsplats.