Radhus 107 kvm

Längtar du efter en ljus och trevlig bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe? Lagom stort och lättstädat, med alla bekvämligheter? Då ska du titta lite extra på dessa härliga hus.

Välkommen in!

Innan vi kliver in stannar vi till på den lilla uteplatsen vid entrén. En perfekt plats när du vill njuta av morgonkaffet i lugn och ro, innan de andra i familjen vaknar. Precis innanför dörren hittar vi sedan bekvämligheter som husets ena badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare – och en smart förvaringsyta i form av ett förråd under trappan. Sedan kliver du direkt in i husets hjärta: en stor, härlig, sällskapsyta där köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen och altanen utanför. Det är ljust, luftigt och alldeles underbart!

Ett kök för alla tillfällen

Ditt öppna, moderna och praktiska kök från Vedum är fullt utrustat med kvalitetsvitvaror från Bosch och redo för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns också en trevlig köksö, perfekt för den som vill hålla kocken sällskap.

Gott om plats för det sociala livet

Vardagsrumsdelen rymmer både soffa och matbord, utan problem. Härifrån kliver du direkt ut på din stora altan med trädäck. Den blir som ett extra rum när vädret tillåter och här kan du njuta av allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva – och alla mysiga grillkvällar såklart.

Och rum för avkoppling

Vi tar trappan upp till övervåningen. Här finns det gott om plats för familjens privata liv i två trivsamma sovrum och ett inbjudande allrum med en fin fransk balkong – det passar lika bra för familjens filmkvällar som tuffa tv-spelsturneringar. Här finns även ett badrum med WC och dusch, en rejäl klädkammare och en mysig läs- eller arbetshörna. Behöver familjen ett extra sovrum? Då kan ni välja att göra om allrummet till ett sådant som tillval. Läs mer om det i tillvalsbroschyren.

Plats för din personlighet

Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Husets inredning är även den noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett eget förråd och en egen parkeringsplats. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Radhusets fördelar

  • 2 sovrum som standard, möjlighet till 3
  • Härliga öppna sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare
  • Dubbla uteplatser
  • Förråd

Projekt

Kommande försäljning

Brf Nabbensberg

Vänersborg, Nabbensberg

  • Antal bostäder 24 radhus
  • Pris Från 1.790.000 kr
  • Säljstart Höst/vinter 2020
  • Inflyttning Hösten 2022
Läs mer