Radhus 120 kvm

Det finns en enkel anledning till att just den här husmodellen är en av våra mest populära: den har allt! Lika ljus och välplanerad som sitt mindre syskon, men med lite mer av allt det goda. Fyra sovrum, två badrum, härliga sällskapsytor och ljuvliga uteplatser, till exempel.

Kliv in – och känn dig som hemma!

Innan vi stiger in tar vi en titt på den lilla uteplatsen vid entrén som bara väntar på att invigas. Kanske skulle gungstolen du såg i second hand-butiken passa fint här? Precis innanför dörren hittar vi sedan ingången till ett trivsamt sovrum – perfekt för gäster eller familjens tonåring som vill ha ett lite mer privat krypin. Eller kanske behåller du det själv, som ditt hemmakontor? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare som kommer att göra vardagen till ett rent nöje. Sedan tar en härlig yta vid, med social öppen planlösning för kök och vardagsrum.

Ett kök som har allt

Det moderna köket är utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, glaskeramikhäll, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor. Köket är helt öppet mot matplatsen, men delas av med en vägg mot vardagsrumsdelen, vilket skapar en behaglig känsla av rum i rummet. Dessutom slipper du se disken när du myser i soffan…

Plats för att leva livet

Den luftiga vardagsrumsdelen har gott om plats för ett rejält matbord, utan att försaka soffmyset. Härifrån kliver du direkt ut på din stora altan med trädäck, där det finns plats för alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med vännerna. Kanske sträcker sig festligheterna ända ut på gräsmattan?

Tre trevliga sovrum till

Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med tre trivsamma sovrum, ett badrum med dusch och WC, liksom ett inbjudande allrum som passar perfekt för både filmkvällar och tv-spelande – ett allrum blir vad du gör det till, det hörs ju på namnet. Härifrån öppnar också en balkongdörr upp till en fin fransk balkong.

Utrymme för din personlighet

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch?

Gott om praktiska detaljer

För att ett hem ska vara trivsamt måste det också vara praktiskt. Därför har varje hus ett förråd som rymmer det mesta. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Radhusets fördelar

  • 4 sovrum, varav ett på nedervåningen
  • Härliga öppna sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare
  • Dubbla uteplatser
  • Förråd

Projekt

Kommande försäljning

Brf Nabbensberg

Vänersborg, Nabbensberg

  • Antal bostäder 24 radhus
  • Säljstart Oktober 2020
  • Inflyttning Hösten 2022
Läs mer