Varför välja Brf Nabbensberg?

Vad sägs om nybyggda radhus i ett eller två plan, i ett grönt och skönt läge, med hela Vänersborgs utbud på bekvämt avstånd? Brf Nabbensberg har verkligen en hel det att erbjuda. Läs mer om allt detta här.

Härligt läge för alla lägen i livet

Brf Nabbensberg får ett utmärkt läge, granne med fin natur och med bekvämt cykelavstånd till allt som Vänersborg har att erbjuda. Här byggs nya, fina radhus i olika storlekar. 58-107 välplanerade kvadratmetrar bjuder på 2-4 rum och kök, i ett eller två plan. Med andra ord: alla förutsättningar för att en härlig blandning av människor ska kunna hitta hem här. Och dessutom i ett redan etablerat område, vilket är ett stort plus, menar projektutvecklare Linus Ståhl.

Linus Ståhl, projektutvecklare OBOS

– Brf Nabbensberg blir ett fint komplement till ett redan färdigbyggt område, med mestadels nybyggda villor som grannar. Här riskerar du inte att flytta till något som blir en byggarbetsplats i flera år framöver. 

Ett trivsamt och genomtänkt kvarter

Tänker du att ett radhusområde bara består av en oändlig rad av likadana hus? Tänk om. Brf Nabbensberg blir något helt annat. Här välkomnas du till ett grönt och levande kvarter som är genomtänkt in i minsta detalj, berättar Linus.

– Vi har varit väldigt noga med utformningen av kvarteret. Husen placeras så att alla får bra ljusinsläpp och altaner i soligt sydvästläge, det är ju kvällssolen många vill åt. Häckar och gräsmatta bidrar med grönska och centralt i kvarteret planerar vi också för en gemensam lek- och umgängesyta. Det blir lite småstadskänsla över det hela.

Bo i bostadsrätt med ”eget hus-känsla”

De största tvåplanhusen är perfekta exempel på ett modernt och bekvämt radhus med plats för den växande familjen. Men även tvåorna och treorna i markplan liknar mer små radhus i miniformat än traditionella lägenheter. Inte minst tack vare sina dubbla altaner och den egna, lättskötta trädgårdstäppan på baksidan.

– Vi har jobbat mycket med den egna ytan här. Husen ligger inte bara på rad längs med gatan, utan kvarteret får en varierad struktur där små stigar leder in till varje bostad, och förråden gränsar av mot nästa hus. Det ger en mysig känsla av att komma hem till sitt eget, säger Linus.

Boendekvalitet för livskvalitet

Brf Nabbensberg blir OBOS första bostadsområde i Vänersborg, så vi har full förståelse för om du inte lärt känna oss ännu. Men kanske känner du till vårt varumärke Myresjöhus? Då kan vi berätta att enplanshusen i Brf Nabbensberg byggs på precis samma sätt, i samma fabrik. Tvåplanshusen byggs i vårt smarta byggkoncept Start Living som är känt för att ge extra mycket hus för pengarna.

– Oavsett vilket hus du väljer får du ett välplanerat och välbyggt hem med bra standard på utrustning och materialval, med kök antingen från HTH eller Vedum och vitvaror från Siemens eller Bosch. Här får du ett riktigt bra boende för rimliga pengar, och bor extra bekvämt i bostadsrätt, förklarar Linus.

Nytt och fräscht med utrymme för uteliv

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, vare sig renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana. Istället kan du lägga fokus på roligare saker, som att skapa ditt eget lilla trädgårdsparadis, till exempel.

– Här får alla hus en egen lättskött trädgårdstäppa att pyssla om. Tomterna varierar också något i storlek, så att du själv kan välja vilken som passar dig bäst, tipsar Linus.

Vem tror du kommer trivas bäst här?

Vi har en riktigt bra portfölj av bostäder här, med både tvåor, treor och fyror. Det tror vi kan locka såväl unga vuxna på jakt efter en schysst bostad, som lite äldre föräldrar vars barn har flyttat ut eller är på väg att flytta hemifrån – och naturligtvis barnfamiljer, eller blivande sådana, som vill leva huslivet på ett lite enklare vis.

Projekt

Kommande försäljning

Brf Nabbensberg

Vänersborg, Nabbensberg

  • Kommun Vänersborg
  • Antal bostäder 24 radhus
  • Pris Från 1.790.000 kr
  • Säljstart Höst/vinter 2020
  • Inflyttning Hösten 2022
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer