Radhus 119 kvm – ett hem för det ljuva livet

Längtar du efter en ljus och luftig bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe? Lagom stort och lättstädat, med hög standard och alla bekvämligheter? Då ska du titta lite extra på dessa utsökta radhus!

Välkommen in

I entrén möts vi av en härligt rymlig yta med praktiskt klinkergolv och en stor skjutdörrsgarderob som sväljer det mesta. Här hittar vi också ingången till husets ena badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare – med kakel och klinker på väggar och golv. Men vi stannar inte där, utan kliver in i husets hjärta: den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Fint kök – med riktig matplats

Mot entrésidan, i ett ljust och trevligt burspråk hittar vi en rymlig matplats. Sedan passerar vi det helt öppna köket och konstaterar att det har all utrustning du behöver för att fixa såväl vardagsmat som festmiddagar. Fullstor kyl och frys, induktionshäll, ugn och mikrovågsugn – och diskmaskin såklart. Vad mer kan man önska sig?

Härliga ytor att umgås på

Sedan kommer vi in i vardagsrumsdelen, en stor härlig yta som kan möbleras på flera olika sätt. Kanske vill du använda en del till en arbetshörna, eller kanske ditt eget lilla bibliotek? Eller bara låta soffmyset breda ut sig ordentligt? Valet är ditt. Vissa av husen kommer också att utrustas med extra mysmöjligheter i form av en härlig braskamin. Från vardagsrumsdelen kliver du direkt ut på din egen uteplats med trädäck som blir ett extra rum när vädret tillåter. Altanen är redo för alla tänkbara trevligheter, från långa, lata söndagsfrukostar till kalas för hela släkten – och alla grillkvällar såklart.

Tre trivsamma sovrum

Innan vi tar trappan upp till övervåningen noterar vi att ytan under den används på ett smart sätt: med ett litet förråd. En trappa upp finns det gott om plats för familjens privata liv i tre trivsamma sovrum. Det största har dessutom en egen klädkammare, eller walk-in-closet om vi ska vara lite mer internationella, snacka om vardagslyx! Här uppe finns också ett mysigt allrum, perfekt när du vill titta på film eller den där serien du följer i lugn och ro, samt ett badrum med WC och dusch, kaklade väggar och klinkergolv.

Plats för din personlighet

Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens? Husets inredning är noga utvald för att hålla stilen i många år framöver – och tillräckligt stilren för att du ska kunna sätta din egen personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett fint, isolerat, förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats direkt utanför huset, gästparkering kommer också att finnas i området, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Radhusets fördelar

 • 3 sovrum, alla på övervåningen
 • Härliga öppna sällskapsytor
 • Fullutrustat kök
 • 2 badrum, det ena med tvättmaskin och torktumlare
 • Fin uteplats på baksidan av huset
 • Förråd

Projekt

Försäljning pågår

Brf Soläng

Bara, Svedala

 • Kommun Svedala
 • Antal bostäder 10 st radhus
 • Boarea 119 kvm
 • Pris Från 3.398.000 kr
 • Inflyttning Våren 2021
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer