Varför välja Brf Soläng?

Nybyggda radhus med det lilla extra och ett härligt läge i underbara Bara. Granne med golfbanan och promenadavstånd till allt – inklusive bussen till Malmö. Läs mer om allt som Brf Soläng har att erbjuda här.

Ett läge att gilla

Bara är en växande ort med bra pendling till både Malmö och Lund, en aktiv by som tilltalar såväl barnfamiljer som en lite äldre målgrupp. Den mesta nyproduktionen på orten har hittills skett i Bara backar – men nu tar vi oss till andra sidan av byn. Och hamnar i en helt annan del av Bara. En lite lantligare sådan, berättar projektutvecklare Fredrik Löfberg.

– Brf Soläng får ett mycket fint läge, granne med ortens stolthet: golfbanan PGA Sweden National. Perfekt för dig om spelar golf – men även du som har andra intressen kan njuta av de vackra omgivningarna.

Lantlig idyll med nära till allt

Brf Soläng tar alltså plats i en lantlig idyll – men du har ändå promenadavstånd till allt som Bara har att erbjuda i form av service och aktiviteter.
– Här får man njuta av riktigt fina vyer. Det är nästan lite engelsk landsbygd över det hela, konstaterar Fredrik.
Med putsade fasader och burspråk med levande gröna sedumtak ovanpå blir även radhusen en utsökt mix av lantligt och modernt. De tar plats i ett kvarter som är genomtänkt in i minsta detalj, både när det gäller belysning, planteringar och materialval för markbeläggning.

– Vi väljer med omsorg för att skapa en inbjudande helhet. Husen placeras med trappning, alltså något förskjutna från varandra, för att ge ett lite nättare uttryck och vi tänker oss att gatan kantas av träd med belysning, nästan som en egen liten allé, förklarar Fredrik.
Fina uteplatser i soligt läge, och en egen liten tomt att pyssla om ingår också i denna härliga helhet.

Väl valda detaljer

Inuti husen möts vi av samma omtanke som på utsidan. Ljus och öppen planlösning på nedervåningen öppnar upp för trevligt umgänge, här finns en hög standard på materialval och utrustning i kök och badrum men också gott om små detaljer som ger känslan av ett boende med det lilla extra, menar Fredrik.

– Några av husen får braskamin i vardagsrummet, och alla får golvvärme även i badrummet på övervåningen. Och i hallen finns en rejäl skjutdörrsgarderob som du själv får välja inredning till, för kanske är du golfare och vill kunna ställa golfbagen där?
Och en trappa upp finns gott om plats för att trappa ner, i tre trivsamma sovrum. Här uppe har du också en härlig utsikt ut över golfbanan.

Bekvämligheten främst

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, vare sig renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana. Och glöm det där med stressiga budgivningar: här betalar du ett fast pris.

– Här kan du njuta av lugnet på landet på bekvämast möjliga vis. Du slipper lägga tid och energi på att fixa med huset och kan istället få gott om tid över till dina intressen, avslutar Fredrik.

Bäst med jobbet...

Fredrik Löfberg, projektutvecklare på OBOS

Det absolut roligaste är att faktiskt få vara med och skapa någons framtid. Det är lätt att bli förälskad i projekten, och jag är väldigt stolt över jobbet vi gör. Tänk att om fem år kunna åka förbi projektet med mina barn och säga ”här har pappa varit med och tagit fram husen”.

Projekt

Försäljning pågår

Brf Soläng

Bara, Svedala

  • Kommun Svedala
  • Antal bostäder 10 st radhus
  • Boarea 119 kvm
  • Pris Från 3.398.000 kr
  • Inflyttning Våren 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer