Ett fantastiskt första intryck

Omtanken börjar redan på utsidan. Med gott om genomtänkta detaljer skapas ett kvarter att trivas i, för lång tid framöver. Låt oss ta en titt.

Traditionellt möter nyskapande

Tänk Ystad, eller Gamla staden i Malmö: inspirationen till kvarteret hämtas från äldre tiders klassiska gatuhus, men får samtidigt en modern touch. Husens putsade fasader i ljusa mjuka kulörer, där varje radhus får sin egen, bryts av med stilrent svart på tak, fönsterfoder och dörrar. Levande, gröna sedumtak på husens utskjutande partier bidrar till ett komplett helhetsintryck där traditionellt möter nyskapande – och staden möter landet.

Även här på utsidan har vi valt material av hög klass. Stensättningen på entrésidan består av klassisk byasten och mellan husen placerar vi rabatter inramade av stilig cortenplåt som står klara med vacker växtlighet när du flyttar in. Här finns också el framdraget, så att du kan komplettera med belysning om du så önskar. Och naturligtvis parkerar du bilen direkt utanför ytterdörren – vi sa väl att det är bekvämt att bo här?