Härligt lantliv i toppmodern tappning

Brf Solängen tar plats i en annan del av Bara. Här, på andra sidan Malmövägen är den lantliga känslan påtaglig, fast du bara har en kort promenad till service och aktiviteter.

Husen får putsade fasader med en ljus, välkomnande färgsättning och burspråk med levande grönt sedumtak ovanpå. Även komplementbyggnaderna förses med sedumtak. Husen placeras omsorgsfullt för att alla ska kunna njuta av de vackra vyerna över golfbanan och odlingslandskapet. Och solen, förstås, här blir det uteplatser i söderläge. Dina närmaste grannar blir villor, och golfbanan såklart. Här läggs också mycket omtanke på planteringar, belysning och att flytta befintliga träd istället för att ta ner dem och plantera nya. Allt för att ge området ett uppvuxet och inbjudande intryck redan från början.

Radhus med det lilla extra

Här bjuds vi på utsökt vackra radhus om 119 välplanerade kvadratmetrar. Ett modernt boende med en exklusiv känsla, inte minst i materialvalen. Nedervåningen bjuder på öppna, sociala ytor där stora fönster och dubbeldörrar ut till altanen ger ett fantastiskt ljusinsläpp, och på övervåningen finns plats för privatlivet i tre sköna sovrum. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla stilen i många år framöver. Alla bostäder får fina uteplatser, och egen liten tomt att ta hand om. Lättskött, men ändå med möjlighet att motionera dina gröna fingrar om du så vill. Eget förråd och egen parkeringsplats ingår också. Här är det gott att leva!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Soläng

Bara, Svedala

  • Kommun Svedala
  • Antal bostäder 10 st radhus
  • Boarea 119 kvm
  • Pris Från 3.398.000 kr
  • Inflyttning Våren 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer