Välplanerat och mysigt med alla bekvämligheter

Längtar du efter en ljus och härlig bostad med varje kvadratmeter på rätt ställe? Med egen ingång – och egen balkong eller uteplats? Då ska du titta lite extra på dessa trevliga tvåor.

Välkommen!

Vi stiger in i en välkomnande entré med snyggt klinkergolv och känner oss omedelbart som hemma. Vi kikar in i lägenhetens fräscha badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare, och noterar ingången till ett praktiskt förråd i anslutning till entrén. Sedan kan vi antingen smita direkt in i köket, eller fortsätta raka spåret framåt för att utforska resten av härligheten. Vi börjar med köket.

Kök för vardagsmat och festmåltider

Här får du njuta av en härligt luftig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det trevliga köket är utrustat med allt du behöver för att fixa såväl vardagsmat som festmiddagar, med inredning från HTH och vitvaror från Siemens. Inklusive diskmaskin, som ju förenklar livet betydligt. Ett fint placerat fönster över diskbänken förhöjer också trivseln.

Utrymme för att umgås

Vardagsrumsdelen är både ljus och trevlig – du får plats med både matbord och soffa utan problem. Om du väljer att flytta in på bottenvåningen har du också utgång till din egen uteplats här – ett extra rum att njuta av när vädret tillåter. Väljer du att flyttar in på någon av de två övre våningarna fungerar istället loftgången vid din entré som en mysig balkong.

Och för att koppla av

Lägenhetens lugna, sköna sovrum har sin ingång från vardagsrumsdelen. Här finns gott om garderober – och plats för både dubbelsäng och ljuva drömmar.

Plats för din personlighet

Materialvalen i lägenheten håller genomgående en god standard redan från början. Även inredningen är noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje lägenhet har ett eget förråd och en egen parkering. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Lägenhetens fördelar

  • Fina öppna sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • Badrum med tvättmaskin och torktumlare
  • Egen uteplats eller loftbalkong
  • Förråd och parkering ingår

Projekt

Kommande försäljning

Brf Syrenen

Tygelsjö, Tygelsjö Väster

  • Kommun Malmö
  • Antal bostäder ca 28 st lägenheter
  • Säljstart Vinter 2020
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer