För det ljuva lägenhetslivet

Dessa härliga treor passar perfekt för dig som vill ha ett riktigt fint hem med alla bekvämligheter och egen uteplats eller balkong – utan att för den skull bo i hus. Lägenheterna finns i två olika modeller där sovrummens placering skiljer sig något, men den fina funktionen är den samma – välj den du gillar bäst.

Varsågod och stig in!

Vi sätter nyckeln i ytterdörren och kliver in i en rymlig entré med fint klinkergolv där flera garderober står redo att ta hand om ytterkläder och annat. Vi kikar in i det fina badrummet med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Och sedan börjar vi vår rundtur i lägenhetens privata sfär, med två trivsamma sovrum.

Rum för avkoppling

Sovrummen ligger lugnt och avskilt från hemmets sociala ytor, det ena är stort nog för en dubbelsäng och båda har flera garderober. I den här delen av lägenheten finns också ett praktiskt förråd som sväljer det mesta. Men nu tar vi oss vidare mot hemmets hjärta: den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Plats för trevliga stunder

Här är det enkelt att umgås! Den välkomnande vardagsrumsdelen lämnar gott om plats för soffmys. Härifrån kliver du också ut på din härliga uteplats om du väljer att flytta in på bottenvåningen – eller din inte mindre härliga balkong om du väljer någon av de övre våningarna. Bäddat för ute-njut, oavsett vad du väljer.

Ett kök för dig som trivs vid spisen

Det moderna köket har all utrustning du behöver för dina matlagningsäventyr, inklusive diskmaskin, gott om arbetsyta och en trevlig matplats för fyra. När du behöver handdiska kan du göra det med utsikt, tack vare ett trevligt fönster över diskbänken.

Rum för din personlighet

Lägenhetens inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje lägenhet har både förråd och egen parkeringsplats. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Lägenhetens fördelar

  • 2 sovrum
  • Härliga sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • Badrum med tvättmaskin och torktumlare
  • Egen uteplats eller balkong
  • Förråd och parkering ingår

Projekt

Kommande försäljning

Brf Syrenen

Tygelsjö, Tygelsjö Väster

  • Kommun Malmö
  • Antal bostäder ca 28 st lägenheter
  • Säljstart Vinter 2020
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer