Lägenhetslyx för livsnjutare

Det här är det perfekta hemmet för dig som vill ha gott om plats i tillvaron med alla bekvämligheter och egen balkong – utan att för den skull bo i hus. Tre sovrum, fina sällskapsytor, fullutrustat kök och både badrum och en extra toalett, vad mer kan man önska sig?

Varmt välkommen in!

Här kommer vi in i en rymlig entré med fint klinkergolv där flera garderober gör det enkelt att hålla ordning.. Raka spåret framåt leder in till lägenhetens privata del med tre trevliga sovrum och en extra toalett med WC och handfat.

Rum för sjusovare

Sovrummen ligger lugnt och avskilt från hemmets sociala ytor, det ena är stort nog för en dubbelsäng och alla är utrustade med flera garderober. Den extra toaletten är också en underskattad vardagslyx, framförallt när man är många i familjen, På väg mot hemmets härlighet: den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum passerar vi också det fina badrummet med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Härliga sociala ytor

Det här hemmet är som gjort för att umgås i! Den välkomnande vardagsrumsdelen bjuder på gott om plats för trevliga stunder, och när vädret tillåter kanske festen fortsätter ut på balkongen? Härifrån kliver du nämligen ut på den.

Ett smakfullt kök vardag och fest

Det moderna köket har all utrustning du behöver för dina matlagningsäventyr, inklusive diskmaskin, gott om arbetsyta och en trevlig matplats för fyra. Et trevligt fönster över diskbänken sätter extra guldkant på tillvaron, det är så mycket trevligare att greja med utsikt!

Plats för din personlighet

Lägenhetens inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje lägenhet har både förråd och egen parkeringsplats. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Lägenhetens fördelar

  • 3 sovrum
  • Härliga sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • Badrum med tvättmaskin och torktumlare + extra toalett
  • Egen balkong
  • Förråd och parkering ingår