Ett kvarter att leva livet i

Hälltorps gård består av fem hus: två fyravåningshus och tre med tre våningar. Tillsammans bildar de ett mysigt kvarter med en inbjudande innergård med sittplatser och en egen liten lekplats som den självklara medelpunkten. Gräs, häckar och planteringar bidrar med skön grönska och husens fasader i stående funkispanel får en ljus färgsättning som ger ett modernt, men ändå varmt och välkomnande, intryck. Här är det enkelt att leva livet!

Med gott om smarta detaljer

Ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt – det ska vara praktiskt också. För tillgänglighetens skull får alla husen hiss. För hållbarhetens skull får husen solceller på taken, och vi kommer att erbjuda fyra parkeringsplatser för laddning av elbil. Din cykel kan du hänga upp alldeles utanför dörren till din lägenhet, och det finns gott om cykelparkeringar i kvarteret. Varje lägenhet får också möjlighet att hyra en egen parkeringsplats för bilen. Till varje lägenhet hör ett förråd som rymmer allt från vinterdäck till julpynt. Köket är fullutrustat, i badrummet finns en kombinerad tvättmaskin och torktumlare som gör det enkelt att ta hand om tvätten, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Mycket boendekvalitet per kvadratmeter

Dessa ljusa, välplanerade lägenheter finns i tre olika storlekar: 1 rok om 34 kvm, 2 rok om 53 kvm och 3 rok om 67 kvm. Alla har en egen, inbjudande entré, stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp och härliga ytor för social samvaro. De flesta lägenheterna har också egen balkong eller uteplats. Här bor du med god standard, smakfull inredning, kök från Vedum och vitvaror från Bosch.

Med goda möjligheter till ute-njut

Här finns gott om plats för såväl vårens första utefika som sommarens alla grillkvällar. Här får de flesta lägenheterna egen balkong eller uteplats – förutom ettorna som ligger högre upp än på bottenvåningen: de har istället en fin fransk balkong.

Projekt

Under planering

Hyresrätter Hälltorps gård

Trollhättan, Hälltorps gård

  • Antal bostäder 84
  • Inflyttning Byggstartat, inflyttning under 2020!
Läs mer