Drömhus för det goda livet

Längtar du efter ett eget hus med gott om rum för livet? Ett ljust och trivsamt hus med extra allt: både när det kommer till känsla och utseende, men också i fråga om de praktiska detaljerna i tillvaron? Då ska du titta lite extra på dessa härliga kedjehus!

Välkommen in!

Här stiger vi in i en rymlig entré med snyggt, barnvagnsvänligt, klinkergolv en stor skjutdörrsgarderob som sväljer det mesta. Vi kikar in i husets ena badrum med WC och dusch, det ser verkligen fräscht ut! Och sedan kliver vi direkt in i härligheten: den öppna planlösningen för kök och vardagsrum.

Ett kök med extra allt

Det här moderna köket från HTH är både snyggt och smart planerat. Och det är utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyrmed vitvaror från Siemens. Här finns bra arbetsytor och plats för en mindre matplats i kökets burspråk. Där finns också utgång till uteplatsen på framsidan, bara att ta kaffekoppen och kliva ut! Fina fönster ovanför diskbänken ger ett fint ljusinsläpp, och köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen. Förutom en trevlig bardisk som passar fint för den som vill hålla kocken sällskap – eller kanske få lite hjälp med matteläxan?

Gott om plats för det sociala livet

Vardagsrumsdelen rymmer en väl tilltagen matplats, utan att försaka plats för soffmyset. Stora fönster släpper in ljuset, och dubbeldörrar öppnar upp till den ljuvliga altanen. Den står redo för alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och alla grillkvällar såklart. Sida vid sida med vardagsrumsdelen hittar vi ditt nya hemmakontor, eller kanske blir det ett trivsamt tonårsrum eller gästrum? Även det med utgång till altanen. Vill du hellre ha ett ännu större vardagsrum kan du välja bort detta rum som tillval, läs mer om det i Tillvalsbroschyren.

Allt för ett enklare vardagsliv

Mitt emot vardagsrumsdelen hittar vi också husets kronjuvel när det kommer till praktiska detaljer: en stor, härlig tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Hit kan du också kliva in direkt från carporten genom husets groventré – perfekt för leriga stövlar och/eller tassar. Från tvättstugan når du också husets ena förråd. Det andra når du både från altanen och från carporten.

Och rum för privatlivet

Nu tar vi trappan upp till övervåningen. Här uppe finns husets mer privata utrymmen med tre trivsamma sovrum. Det största av dem har både fin fransk balkong, gott om plats för dubbelsäng och en rejäl klädkammare – eller walk-in-closet om vi ska vara lite mer internationella. Här finns också ett mysigt allrum som passar perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Övervåningen bjuder också på ett badrum med WC och badkar för extra vardagslyx i tillvaron.

Här får du

  • 4 möjliga sovrum, eller 3 om du föredrar det
  • Fullutrustat kök
  • Fina sällskapsytor
  • 2 badrum, ett med badkar
  • Stor tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare
  • Fin altan
  • Carport och två förråd