Kedjehus 143 kvm – familjernas drömhus

Längtar du efter ett hus som är lagom stort, men inte för stort? Ett eget hus med gott om plats och smarta lösningar för familjelivet – oavsett hur din familj ser ut. Då ska du titta lite extra på dessa härliga kedjehus!

Välkommen in!

Här stiger vi in i en rymlig entré med en stor skjutdörrsgarderob som sväljer det mesta. Sedan tar en luftig yta vid. Det här huset har nämligen en smart hall som lotsar oss vidare in i hemmets hjärta och skapar ett naturligt sätt att röra sig i huset. På ena sidan hittar vi förvaring och ingång till praktiska detaljer som den härligt rymliga tvättstugan och husets ena badrum med WC och dusch, på andra sidan kliver vi direkt in i det trevliga köket.

Ett kök i särklass

Det här moderna köket är både snyggt och smart planerat. Och det är utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, induktionshäll, kombinerad ugn och mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor. Ett fint fönster ovanför diskbänken ger ett fint ljusinsläpp, och köket är öppet mot matplats och vardagsrum. Förutom en trevlig bardisk som passar fint för den som vill hålla kocken sällskap – eller kanske få lite hjälp med matteläxan?

Gott om plats att leva livet på

Vardagsrumsdelen rymmer en väl tilltagen matplats, utan att för den skull försaka plats för soffmys. Kanske blir det här hela familjen samlas för att heja fram sina favoriter i Idol? För tack vare den stängda trappan upp till övervåningen finns här en perfekt tevevägg. Stora fönster släpper in ljuset, och dubbeldörrar öppnar upp till den ljuvliga altanen i soligt söderläge. Den står redo för alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med grannarna.

Tre trivsamma sovrum

Nu fortsätter vi upp för trappan med fina trappfönster som släpper in ljuset. Här uppe finns husets mer privata utrymmen med tre trivsamma sovrum, det största av dem med plats för dubbelsäng och en rejäl skjutdörrsgarderob. Här finns också ett mysigt allrum – perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Behöver familjen ett extra sovrum går det fint att göra om allrummet till ett sådant som tillval, läs mer om det i tillvalsbroschyren. Övervåningen bjuder också på ett badrum med dusch och WC, här går också att välja till ett badkar om familjen vill ha lite extra vardagslyx, och en praktisk klädkammare.

Rum för din personlighet

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och rostfria vitvaror från Siemens?

Och alla praktiska detaljer på plats

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett rejält förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats, varje hus får tillgång till två platser, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Husets fördelar

 • 3 sovrum, möjlighet till ett extra som tillval
 • Fullutrustat kök
 • Fina sällskapsytor
 • 2 badrum
 • Stor tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare
 • Fin uteplats
 • Förråd

Projekt

Försäljning pågår

Kv Stockrosen

Tygelsjö, Tygelsjö Väster

 • Kommun Malmö
 • Antal bostäder 7 kedjehus
 • Boarea 143 kvm
 • Pris Från 5 495 000 kr
 • Upplåtelseform Äganderätt
Läs mer

Malmö Stads projektledare berättar

Så ska Tygelsjö växa

Läs mer

Projektutvecklare Emma Stålhammar berättar

Tygelsjö Väster – barnfamiljernas paradis

Läs mer