OBOS-områden växer fram i Malmöregionen!

Bostadsmarknaden är het i Sydsverige - så även för OBOS som har många bollar i luften i Malmö med omnejd. Ett av de större inplanerade projekten omfattar över 200 bostäder i Tygelsjö.

- Det blir som ett OBOS-land i blandad bebyggelse, säger Affärsutvecklingschef Anders Borgqvist.

Anders Borgqvist, Affärsutvecklingschef för OBOS Distrikt Syd

OBOS är en av Nordens största bostadsutvecklare, med över 150 000 byggda bostäder i Sverige sedan 1927. Under 2017 var koncernen med och utvecklade projekt i 161 av Sveriges 290 kommuner, och Malmöregionen är inget undantag.

- Vi har byggt många lyckade projekt i syd – bland annat i Råbylund och Ödåkra, säger Affärsutvecklingschef Anders Borgqvist. Vårt mål är alltid att bygga bostäder där folk vill bo och leva, och att göra det med en hand som tar hänsyn både till de boende och miljön.

Idag är OBOS aktuellt i syd med flera bostadsprojekt, bland annat i Svedala, Klagshamn och Burlöv. Och det planeras även för en stor ny stadsdel i Tygelsjö med över 200 bostäder i blandad bebyggelse som beräknas säljstarta under kvartal 1 2019.

- OBOS sköter hela affären från ax till limpa - från markköp till färdigutvecklat område, säger Anders Borgqvist. Och vi ser fram emot att fortsätta vara med och utveckla Malmö- regionen långsiktigt.

Hela Sverige ska leva!

OBOS Sverige verkar för att hela Sverige ska leva och vi anser att Sverige mår bäst om hela landet tas i bruk då stad och landsbygd behöver varandra. 

Läs mer om vår strategi för hela Sverige

Ett nytt hem

Att flytta till ett nybyggt hem är en speciell upplevelse. Här hittar du inspiration, visningar och information för dig som vill flytta till ett nytt hem hos OBOS.

Läs mer