Se nya bostäder från OBOS på vår visningshelg

Vi bygger rum för livet i våra varumärken OBOS, Myresjöhus och SmålandsVillan. Helgen 19-20 september är du välkommen på våra visningar runt om i Sverige!

Så här hittar du bland alla visningar

Alla visningar i listan är sorterade efter län i bokstavsordning. Leta upp det län som du bor i eller ett närliggande län för att se vilka visningar som finns nära dig. Vid varje visning ser du datum och klockslag som visningen börjar.

Visningar hos tre varumärken

De visningar du kan gå på är hos antingen OBOS, Myresjöhus eller SmålandsVillan. Visningarna hos Myresjöhus och SmålandsVillan är oftast visningshus där du kan prata om att bygga hus och visningarna hos OBOS är oftast visningshus eller tomtvisningar i projekt där du kan köpa en nybyggd bostad.

Glöm inte att anmäla dig!

När du har hittat en visning du vill gå på vill vi att du anmäler på förhand att du kommer. Detta med hänsyn till rådande restriktioner och för att kunna planera visningen på bästa sätt. Klicka dig vidare till respektive visning så finns ett formulär där du kan anmäla dig.

Vi anpassar våra visningar till läget

För att du som kommer till oss på OBOS ska känna dig trygg när du besöker en visning hos oss erbjuder vi handsprit på visningen och begränsar antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus.

Läs mer här

Precis som det ska vara

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse – inte något svårt och komplicerat som du behöver ligga sömnlös över.

Läs mer!